≡ Meniu

LG 22MT44DP, televizor de 55 cm cu imagine FullHD

Televizorul LG 22MT44DP poate fi folosit ca un monitor deoarece e e mic și ocupă puțin spațiu. Chiar dacă vă plac filmele de pe internet, acesta poate fi folosit și pentru a viziona emisiuni sau meciuri de fotbal. O puteți face și pe internet cu un program sau site corespunzător dar e mai complicat. Dacă aveți deja un abonament la TV, nu văd de ce nu ați alege un TV mic pentru voi. Ca oricare alt model și acesta poate fi montat pe perete dar kitul de montare nu e inclus.

Nu e nevoie de un buget prea mare pentru a opta pentru acesta, dar poate că vă gândiți și la un desktop office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 22MT44DP, televizor de 55 cm cu imagine FullHD

Pe partea de sunet are difuzoare de 5 W fiecare care nu sunt foarte performante, de aceea puteți lua în calcul și niște boxe externe care le-ați putea pune pe birou. Calitatea imaginii e dată și de rezoluție nu doar de tipul de iluminare. Astfel, că o rezoluție mare poate oferi mai multe detalii care pot fi vizibile ușor dacă unghiurile vizibilitate sunt bune. Contrastul și rata de refresh sunt două caracteristici la fel de importante deoarece scot în evidență claritatea fără a mări luminozitatea ecranului și în timpul filmelor, acel efect de blur nu mai e vizibil.

Porturile sale sunt destul de puține dar diversificate pentru a putea conecta cam orice vă doriți (un desktop sau laptop). Tunerul integrat e bun că doar e vorba de un televizor nou și playerul multimedia poate fi folosit pentru redare media dar e mai simplu un cablu HDMI conectat la PC sau laptop.

Plusuri: arată destul de bine, imagine Full HD, intrare HDMI, poate fi un bun monitor, consumă puțin.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 22MT44DP poate fi pus în dormitor, pe birou ori chiar în bucătărie. Ideea e că televizoarele mici sunt pentru camere mici, iar pentru o sufragerie e obligatoriu un televizor mare (de cel puțin 80 cm). E relativ același cu un monitor/TV, doar designul e diferit (acelea pot fi mai înguste).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu