≡ Meniu

LG 22MT45D-PZ, TV cu funcție monitor

Pentru cei care vor să facă economie de spațiu recomand un televizor cu funcție monitor (sau invers) cum e LG 22MT45D-PZ. Acesta are o diagonală de 22 inci (în centimetri vin vreo 55cm), iar tunerul integrat e unul digital (dublu). Dacă vreți să vă uitați la un film și nu aveți calculator atunci trebuie menționat că acest aparat are și player multimedia integrat (pe USB).

Legat de cost trebuie spus că are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă vă interesează ceva mai mare atunci vă puteți orienta înspre 24MT45D-PZ, doar că are rezoluție HD. Pe acești bani primim un periferic cu panou TN care are unghiuri de vizibilitate ok. Poate că v-ar fi interesant un model cu panel IPS însă dezavantajul unui astfel de monitor ar fi fost că nu ar fi avut timp de răspuns prea bun.

LG 22MT45D-PZ, TV cu funcție monitor

Specificațiile sunt ok, din punctul meu de vedere deoarece are porturi (USB, HDMI etc), player integrat și rezoluție Full HD… chiar dacă vorbim despre un mode cu ecran de 22 inci. În mare parte, aceste specificații ne fac să cumpărăm aparatul, iar un alt motiv pentru care l-am cumpăra ar fi că are o fiabilitate excelentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu