≡ Meniu

LG 22MT47D, televizor cu Triple XD Engine

LG 22MT47D e un televizor de dimensiuni reduse și cu caracteristici tehnice foarte bune. În general, televizoarele mai mari sunt ceva mai bune, dar există și excepții. Aceste excepții sunt oferite de branduri cu experiență în domeniu. Poate că ați și observat că nu prea se mai fabrică televizoare mici, majoritatea televizoarelor de pe piață sunt de 80 cm iar restul sunt fie mai mici fie mai mari.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul un buget mai flexibil și poate că nu vă doriți neapărat de 22 de inci, poate chiar și unul de 24 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 22MT47D, televizor cu Triple XD Engine

Caracteristicile tehnice sunt foarte bune de aceea nici nu văd de ce ați alege un televizor din generația precedentă. Spun asta deoarece are unghiuri de vizibilitate foarte bune, contrast dinamic mare, iluminare satisfăcătoare și timp de răspuns de 5 ms.

Conectorii săi sunt următorii: VGA, slot CI+, intrare audio PC; VGA, USB 2.0, component și Scart. Poate un cablu HDMI ar fi fost ideal cât timp e vorba de un televizor FullHD (pentru a nu limita din calitatea imaginii). Oricum, nu cred că veți descărcare filme 1080p deoarece sunt destul de mari, iar dacă doriți să vedeți unul o puteți face fără a vă folosi de un cablu video. Mă refer la playerul multimedia integrat care e destul de util. E nevoie doar de un stick USB performant cu spațiu generos de stocare.

Caracteristici speciale sunt destul de utile: Smart Energy Saving (economisire a energiei) și Motion eye care (după cum se și numește, e o tehnologie care protejează ochii).

Plusuri: arată destul de bine, poate fi folosit ca monitor, rezoluție 1080p, acele caracteristici speciale etc.
Minusuri: nu are HDMI.

LG 22MT47D impresionează mai la toate capitolele și având în vedere prețul, chiar nu merită să vă complicați cu o chinezărie. Nu e o alegere mare, dar pentru un dormitor sau o bucătărie, acesta e modelul ideal. Bineînțeles, mă gândesc că îl veți pune în cameră la voi deoarece calitatea video e foarte bună pentru a fi folosit ca un monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu