≡ Meniu

LG 23MP47HQ, monitor LED de 23 inci

LG 23MP47HQ e un monitor de la un producător destul de cunoscut de aceea fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Poate fi pus pe perete cu un kit de montare deoarece suportul e detașabil și cam orice monitor poate fi instalat pe perete. Kiturile de montare trebuie achiziționate ulterior și sunt foarte ieftine, ținând cont de utilitatea lor. Poate fi conectat la orice desktop deoarece are VGA, dar sunt și alte gadgeturi care pot fi folosite alături de acesta (media player, consolă, laptop), dar numai care au acea ieșire video sau HDMI.

Alternative sunt modelele cu ecran mai mare sau mai mic. Nu veți găsi ceva mai bun în același preț și nu văd de ce nu alegeți un brand nou (optați pentru un brand cunoscut și experimentat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 23MP47HQ, monitor LED de 23 inci

Display-ul de 23.8 inci e iluminat cu tehnologie LED și prezintă următoarele specificații tehnice: timp de răspuns de 5 ms, imagine de 1080p, iluminare de 250 cd/mp, rată de refresh bună, unghiuri de vizibilitate maxime etc. Acestea sunt și cele mai importante caracteristici tehnice iar ele pot fi mai bune pe monitoarele din segmentul de vârf, dar nu vi le permiteți chiar așa de ușor.

Porturile sale sunt următoarele: HDMI și VGA, eu aș alege doar portul HDMI pentru calitatea oferită. Are chiar și caracteristici speciale ca: Intelligent Auto, Key Lock, Plug & Play, Color Wizard, Flicker safe etc. Sunt multe și o parte din ele le știți de la alte monitoare, totuși nu are chiar toate dotările de pe piață. Mai sunt monitoare care pot fi folosite pentru vizionarea de filme ori pentru a conecta diverse gadgeturi. Altele vă pot fi de folos în anumite programe deoarece oferă un suport diferit (care poate fi reglat după preferințe).

Plusuri: are diverse intrări video, Flicker safe, unghiuri de vizibilitate foarte bune, consum redus etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Cu siguranță, LG 23MP47HQ nu e cel mai bun monitor de pe piață deoarece nu are multe caracteristici speciale. Câteva funcții/dotări care puteau fi de folos sunt: MHL, boxe, pivot și USBuri. O parte dintre ele (ultimele două) sunt prezente la monitoarele business și acele au o construcție diferită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu