≡ Meniu

LG 23MP55H, monitor de 23 inci cu HDMI

LG 23MP55H este un monitor de 23 inci cu panel IPS, lucru care garantează niște unghiuri de vizibilitate excelente. Datorită acestui lucru eu aș recomanda acest monitor pentru filme ori jocuri. O să observi că filmele Full HD se vor vedea deosebit de clar, iar culorile vor fi foarte realiste.
Monitoare precum acesta sunt excelente pentru CAD și întrebuințări multimedia. Asta trebuie mulțumit panoului care oferă niște unghiuri de vizibilitate 178/178 grade.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun la jocuri și editări.

LG 23MP55H, monitor de 23 inci cu HDMI

Pe partea de caracteristici acest monitor se laudă cu diagonala de 23 inci și cu rezoluția 1920×1080 pixeli. Timpul de răspuns e unul ok deoarece e de 5 milisecunde, iar unghiul de vizualizare e excelent.
Fiind un monitor foarte mare cred că vreți să-l puneți pe un suport și cred că din această cauză o să fiți încântați de faptul că are suport Vesa 75×75.
Porturi utile cu care vine sunt HDMI și VGA. Portul VGA va fi util pentru conectarea PC-urilor vechi ori noi, iar cel HDMI o să fie util pentru conectarea unei console.
Se descurcă de minune pe partea de economie de curent deoarece consumă 21W, iar când nu există imagine atunci intră în acțiune un timer de stingere.
Nu are difuzoare, dar dispune de un conector pentru căști care poate că se va dovedi util.

Pro achiziție modelului acesta ar fi că e IPS, rezoluția ridicată și că vine de la LG (brandul fiind sinonim cu calitatea).
Contra achiziției ar fi lipsa rezoluției 4K și că nu are tuner TV. Dacă e să ne gândim bine atunci o rezoluție mai mare nu ar fi utilă întrucât e nevoie de un procesor mai capabil și oricum nu sunt prea multe filme la calitate 4K. Iar, legat pe tunerul TV digital trebuie spus că acesta nu e chiar esențial deoarece ne putem uita la posturi TV via stream.

Deci, dacă te interesează un monitor avansat atunci acesta ar fi acela. Vine dotat cu o mulțime de caracteristici speciale, mai mult sau mai puțin utile.
Am postat și un clip pentru a vedea cum arată acest monitor. Se poate vedea că arată excelent, având un design caracteristic modelelor anului 2014.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu