≡ Meniu

LG 23MP55HQ, monitor cu panel IPS și HDMI

LG 23MP55HQ e un monitor cu panou IPS adresat celora care vor să se bucure de unghiuri de vizibilitate excelente în filme ori jocuri. Mai mult, datorită ecranului de 23 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli o să poți vedea filme Blu-ray, iar conectorul HDMI îți va fi de folos pentru transmiterea unei imagini superioare ca și calitate.
Eu recomand modelul acesta pentru uz casnic, celora care se uită mult la filme ori vor să se joace un joc. Nu e un monitor special pentru jocuri, dar poate fi utilizat fără probleme și în acest scop.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine de la faimosul brand LG care e sinonim cu calitatea. Din imaginea de alături poți vedea cum arată, iar la final am pus și un clip cu despachetarea.

LG 23MP55HQ, monitor cu panel IPS și HDMI

Specificații care te-ar interesa în cadrul acestui model ar fi ecranul mare de 23 inci (circa 58 centimetri), rezoluție Full HD, timpul de răspuns mic de 5 milisecunde și disponibilitatea panoului IPS. Acest panou asigură unghiuri de vizibilitate 178/178 grade, adică maxime.
Fiind un model cu ecran mare cred că o să fiți încântați de vestea că are Vesa așa încât să-l puteți monta pe un perete ori suport.
Chiar dacă ecranul e unul mare, economia de curent e ok întrucât aparatul are ecran LED, off timer (timer care va opri perifericul atunci când nu e utilizat) și un consum de 21 W.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul nu prea mare, că arată bine, fiabilitatea crescută, consumul de curent mic (21W) și că are multiple porturi (HDMI și VGA/D-Sub).
Din păcate nu are tuner TV, dar atunci ar fi fost televizor. Oricum, dacă vă interesează să vă uitați la posturi TV atunci o puteți face prin intermediul stream-ului de pe Internet.

Modelul acesta e perfect pentru sarcini multimedia și poate fi utilizat alături de un desktop Serioux precum Explorer V14. E unul dintre cele mai bune monitoare de pe piață, acesta ar fi un alt motiv pentru care-l recomand.
Alături puteți vedea mai bine cum se prezintă aparatul, chiar dacă tipul vorbește în rusă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu