≡ Meniu

LG 24GM77-B, monitor gaming 144 Hz

LG 24GM77-B este unul dintre cele mai bune monitoare de gaming de pe piață deoarece are 144 Hz, iar acest lucru se traduce printr-o imagine foarte fluentă. Poate ai fi crezut că panelul e unul de tip IPS, dar nu e așa deoarece e unul TN. Nu e la fel de bun pe partea de unghiuri de vizibilitate precum unul IPS, dar va afișa imaginile foarte rapid.
Un periferic ca acesta se adresează celora care sunt pasionați de jocuri ori vor ceva pentru sarcini care au nevoie de un timp de răspuns scurt (5ms are acesta).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat avansat din toate punctele de vedere. Mi-aș fi dorit să aibă rezoluție 4K, dar e bine și Full HD, pentru moment.

LG 24GM77-B, monitor gaming 144 Hz

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu un ecran de 24 inci care are panel TN și rezoluție 1920×1080 pixeli. Cei 144 Hz sunt întâlniți foarte des pe monitoarele de jocuri, iar acesta nu face excepție.
Pentru a-l conecta la orice tip de PC are o sumedenie de porturi cum ar fi HDMI, DisplayPort, DVI și VGA… pe lângă altele.
Dacă vă interesează să-l montați pe un perete atunci vă puteți folosi de Vesa 100×100. În cazul în care nu aveți prea mult loc prin casă atunci e recomandat să-l puneți pe perete întrucât așa o să economisiți foarte mult loc.

Pro achiziție unui astfel de monitor ar fi prețul nu prea mare (în comparație cu al altor monitoare), performanțele ok, fiabilitatea crescută și că vine de la un brand de încredere.
Contra ar fi că nu are panou IPS, că timpul de răspuns nu e mai mic și că nu are rezoluție mai mare.

Deci, dacă te interesează un monitor rapid și care să ofere o imagine clară atunci modelul acesta e recomandarea mea. Lipsa 4K nu e o problemă majoră întrucât în ziua de azi nu prea găsești filme la această calitate.
Alături am pus un clip din care-ți poți face o părere despre cum se prezintă monitorul acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu