≡ Meniu

LG 24LF450U, TV HD cu tuner digital triplu

LG 24LF450U e un televizor al anului 2015 care se evidențiază prin faptul că are o diagonală de 24 inci (61 cm), rezoluție aproape HD și un tuner digital triplu cu care poți urmări posturile preferate la cea mai bună calitate. De asemenea are și player multimedia cu care poți să te uiți la fișierele de pe un hard extern, de la imagini și până la filme.

Nu aș spune că are un cost mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat pentru diferite lucruri – de la filme până la emisiuni HD. Dacă vă deranjează că nu e smart trebuie să vă spun că poate fi transformat într-un Smart TV cu ajutorul unui player de aici (un astfel de aparat va furniza porturi de rețea precum și un soft avansat).

LG 24LF450U, TV HD cu tuner digital triplu

Pe partea de specificații acest model e unul care se poate lăuda cu diagonala de 61 centimetri, cu rezoluția 1366×768 pixeli, disponibilitatea mai multor porturi și tunerul digital.
Ecranul de 24 inci face acest televizor numai bun de pus în bucătărie ori o cameră mai mică. Iar, unghiurile de vizibilitate te vor ajuta să vezi bine imaginea din orice unghi te-ai uita.
Poate că vă întrebați la ce vă va fi de folos partea de DVB-T2 din televizor, iar răspunsul ar fi că la vizionarea posturilor terestre emise la calitate HD.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, fiabilitatea crescută (are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult).
Contra ar fi că nu are soft smart. Am zis mai sus că acest lucru poate fi compensat prin achiziția unui media player simplu ori cu Android.

Deci, dacă te interesează un TV ușor de utilizat atunci îți recomand acest model LG 24LF450U. Eu aș zice că e un cadou numai bun pentru persoane vârstnice ori pentru copii.
Nu am zis nimic de sunet și de aceea trebuie să zic că e ok deoarece are o ieșire de sunet de 2x5W. Evident că nu se poate compara cu un sistem dedicat, dar nici nu ai nevoie de așa ceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu