≡ Meniu

LG 24M37D-B, monitor cu Flicker Safe și montare pe perete

Monitorul LG 24M37D-B e unul mai nou motiv pentru care oferă Flicker Safe, Color Wizard, mod citire, Smart Energy Saving. Acestea sunt prezente pe toate modelele recent lansate și deci aveți un motiv în plus pentru a alege un model mai vechi. Dacă vreți un monitor pentru a fi conectat la PC, consolă și la un eventual media player, e nevoie de mai multe porturi bune din partea acelui monitor. Fiecare brand oferă ceva interesant iar acesta oferă variante cu un raport preț/dotări foarte bun.

Alternativele sunt multe dar într-un așa preț mie mi se pare foarte reușit. Spațiul de lucru mare e dat de diagonală și rezoluția, car eîn acest caz sunt generoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 24M37D-B, monitor cu Flicker Safe și montare pe perete

Display-ul său e unul destul de interesant deoarece are tehnologie TN, timp de răspuns de 5ms, unghiuri de vizibilitate bune, contrast dinamic generos și altele. Rata de refresh mai mare e importantă dacă vreți o claritate mai mare când vizionați un film ori vă jucați. Un monitor de gaming necesită ceva mai multe dotări speciale, specificații tehnice superioare dar și tehnologii avansate.

O facilitate oferită de acest monitor e posibilitatea montării pe perete – VESA 100 cu 100 mm. Acel kit de montare nu are un preț foarte mare și poate fi de folos. Pe partea de conectori are doar două porturi – VGA și DVI. Cu siguranță, acestea nu sunt cele mai bune dar nu cred că e nevoie de altele. Dacă folosiți o consolă de jocuri, acel monitor trebuie să aibă un port HDMI.

Plusuri: are multe caracteristici speciale, ecran mare, oferă dotări bune în acest preț, arată bine.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 24M37D-B e o alegere foarte bună pentru cei care își doresc un upgrade pentru actualul PC. Orice placă video bună are ieșire DVI iar prin VGA calitatea filmelor nu va mai fi chiar așa de mare (limitează rezoluția, de aceea are și DVI). Poate clipul de jos vă ajută să faceți alegerea corectă, dar designul nu ar trebui să fie principalul motiv pentru a-l achiziționa (mai importante mi se par specificațiile sale).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu