≡ Meniu

LG 24M47VQ-P, monitor LED cu 2 ms

LG 24M47VQ-P e o alegere destul de bună pentru jocuri și poate fi folosit chiar pentru uz office. Un monitor performant e bun pentru orice, însă pentru utilizatorii business e nevoie de dotări speciale cum ar fi: pivot, design robust, imagine 4K, DisplayPort etc. Acest brand oferă soluții office cu imagine Ultra wide dar acesta e doar wide. Cu alte cuvinte, acelea au un aspect 21 pe 9 și nu 16 pe 9 cum are acesta.

Dacă vi se pare cam scump, atunci ar trebui să cumpărați un monitor cu diagonală de 21.5 inci iar multe sunt cu DVI, dar eu aș alege HDMI pentru că multe gadgeturi au ieșire HDMI. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 24M47VQ-P, monitor LED cu 2 ms

Specificațiile tehnice ale acestui monitor: imagine de 23.5 inci, panou TN, timp de răspuns de 2 ms, imagine FullHD, unghiuri de vizibilitate de 170 grade pe orizontală și 160 grade pe verticală. Intrările video ale acestui monitorul sunt: VGA, HDMI și DVI. Pe lângă aceste porturi mai e prezentă și ieșirea pentru căști. E o dotare utilă pentru cei care vor să asculte muzică și să nu deranjeze ori să joace un joc și nu au un sistem audio decent.

Caracteristicile speciale ale acestui monitor sunt: DDC/CI, HDCP, Flicker Safe, Color Wizard, Smart energy saving, Reader mode și Plug & Play. Am observat că tehnologia Flicker Safe e prezentă mai la toate televizoarele noi și cu ajutorul ei puteți sta mai multe ore în fața monitorului. Modurile respective vă ajută în diverse situații, fie că citiți, vă jucați sau doar vizionați un film. Dimensiunile sale sunt destul de reduse pentru un ecran așa de mare. Nu toate monitoarele pot fi puse pe perete, se poate observa ușor de pe spatele său (are acele găuri în care vin fixate niște șuruburi).

Plusuri: arată destul de bine, e destul de fiabil, imagine generoasă, consum redus, decent pentru gaming etc.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 24M47VQ-P e o alegere foarte bună pentru cei care vor un monitor bun pentru orice. Diversitatea de porturi e un plus care nu ar trebui neglijat și astfel se poate conecta cam orice la el. E bine să luați în calcul și brandul, iar modelele de la acesta sunt destul de fiabile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu