≡ Meniu

LG 24MB35PU-B.AEU, monitor profesional de 24 inci

Dacă ești în căutarea unui monitor bun la proiectare ori vizionare de filme Blu-ray atunci îți recomand modelul LG 24MB35PU-B.AEU. E dotat cu o diagonală de 23,8 inci, panel IPS și rezoluți 1920×1080 pixeli așa încât să poată fi bun pentru orice sarcină.
Poate fi utilizat și la jocuri, dar n-aș spune că e un monitor de jocuri datorită timpului de răspuns care-i de 5 milisecunde. La monitoarele de gaming timpul e de 1ms.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se poate utiliza la orice tip de sarcină.
Nu se vede din poza alăturată, dar designul aparatului e unul ergonomic. Aparatul poate fi rotit deoarece are un pivot de 15-68 grade.

LG 24MB35PU-B.AEU, monitor profesional de 24 inci

Pe partea de caracteristici se laudă cu diagonala de 60,4 centimetri, cu unghiurile de vizibilitate foarte bune și cu faptul că are conectori de ambele tipuri.
Nu va fi nevoie să mai cumpărați boxe deoarece are două integrate, iar din acest motiv zic că e bun și la o firmă mai mică.
Prezența unui panou de tip IPS vine cu foarte multe avantaje de la imagini mult mai clare la unghiuri de vizibilitate perfecte, dar vine cu dezavantajul că răspunsul e mai mare.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand cu prestigiu și că are panel IPS. Un alt lucru pozitiv e că are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau 4 ani pe bani nu prea mulți.
Contra ar fi că timpul de răspuns nu e mai mic, dar acesta e unul caracteristic monitoarelor cu panou IPS.

Deci, dacă te interesează un periferic de tip monitor care să poată fi utilizat la vizionarea de filme HD, Blu-ray ori la operații de tip CAD atunci îți recomand acest model.
Faptul că vine cu port VGA te va ajuta să conectezi un laptop ori un PC care nu are port digital cum ar fi DVI ori HDMI. Iar portul DVI e unul digital care te va ajuta să beneficiezi de o imagine mai de calitate. Normal că porturile DVI și audio in țin locul portului HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu