≡ Meniu

LG 24MB37PY-B, monitor IPS de 24 inci

LG 24MB37PY-B e un monitor al anului 2015 care vine cu ecran IPS și cu rezoluție Full HD. Avantajul panourilor IPS e faptul că au unghiuri de vizibilitate perfecte și culori realiste. Din această cauză monitoare precum 24MB37PY-B sunt favoritele celora care se uită la filme pe calculator.
De obicei acest tip de periferice cu IPS au un timp de răspuns mare, dar nu e valabil și în cazul acestuia deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde. 

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care vine de la un brand de top și care respectă multiple standarde de calitate. Are un design sobru, iar acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături. Pentru un acces rapid la diferite funcții acest aparat e unul care are poziționate butoanele frontal.

LG 24MB37PY-B, monitor IPS de 24 inci

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu faptul că are porturi de tip digital (DVI și DisplayPort), cu un consum mic de curent (26W) și cu ecranul de 23,8 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli.
Pe lângă conectorii menționați mai sus acest aparat are VGA, 3 USB-uri și alte porturi. Deci, poți vedea că acest model e unul foarte bun chiar și pentru sarcini business. Porturile USB sunt unele utile în cazul în care doriți să conectați o memorie USB și nu vreți să umblați pe sub birou la unitatea centrală.
În cazul în care vrei să faci economie de spațiu poți utiliza difuzoarele integrate, monitorul având și port Audio In.
E important să alegem aparatură cu consum mic de curent, iar modelul de față e un astfel de aparat deoarece are un consum de 26W.

Pro achiziția acestui model ar fi designul ergonomic (poate fi întors deoarece are pivot), că arată bine, imaginea de calitate superioară și timpul de răspuns scăzut.
Contra achiziției ar fi că nu are HDMI. Acest lucru nu e unul așa de important deoarece aparatul e dotat cu porturi digitale. 😉

Deci, dacă te interesează un monitor care să poată fi utilizat cu succes acasă ori la birou atunci acest model de aproximativ 24 inci ar fi recomandarea mea.
Poate fi utilizat pe calculatoare noi deoarece are certificare Windows 8, iar modelul e Plug and Play.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu