≡ Meniu

LG 24MP47HQ-P, monitor IPS cu Flicker Safe

LG 24MP47HQ-P face parte dintr-o serie recent lansată și care se adresează tuturor utilizatorilor deoarece oferă exact cât e nevoie. Porturile puteau fi mai multe dar nu prea aveți ce să conectați la el. Oricum, nu le puteți folosi în același timp iar prin HDMI nu e redusă calitatea imaginii. Prin VGA, calitatea video e maxim 720p și deci trebuie un cablu HDMI pentru a conecta desktopul la el. Dacă PC-ul nu are această ieșire, e nevoie de o altă placă video. Procesoarele noi vin cu plăci video integrate performante dar care nu se compară cu cele dedicate.

Ținând cont ce oferă și că variantele mai vechi nu se compară cu acesta, chiar nu văd de ce nu l-ați cumpăra. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 24MP47HQ-P, monitor IPS cu Flicker Safe

Display-ul acestui monitor e unul de 24 de inci adică e suficient de mare pentru un desktop. Dimensiunea monitorului nu e foarte importantă deoarece cu toții lucrăm de la aceeași distanță, totuși să nu fie nici prea mic. Cu cât e mai mare, cu atât caracteristicile tehnice sunt mai bune iar rezoluția e cel puțin FullHD.

Caracteristicile speciale sunt: iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, aspect wide, contrast mare, iluminare bună și unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Panoul IPS mărește vizibilitatea imaginii și e important când îl folosiți de la distanță sau priviți o prezentare/fișier video. Are doar două intrări video: VGA și HDMI.

Caracteristicile speciale sunt multe și așa trebuie să fie la un model nou: Flicker safe, DDC/CI, HDCP, Intelligent Auto, Key Lock, Plug & Play, Color Wizard, Dual Smart Solution, SIX Axis Control, Smart Energy Saving și Automatic Standby.

Plusuri: are toate acele tehnologii, port HDMI, imagine clară, design modern și preț corect.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 24MP47HQ-P are tehnologia Flicker Safe cu care puteți sta mai multe ore în fața monitorului vă ca imaginea să fie deranjantă. Chiar și modul pentru citit e util dacă lucrați pe un așa monitor. Acest tip de monitor e bun și pentru vizionare a de filme și pentru jocuri. Deci poate fi folosit după cum doriți de aceea îl și recomand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu