≡ Meniu

LG 24MP55VQ, monitor IPS

LG 24MP55VQ e un periferic din categoria monitor care are panel IPS și diagonală de 24 inci. Datorită faptului că are panoul IPS acest aparat are niște unghiuri de vizibilitate incredibile de 178/178 grade. Datorită acestor unghiuri aș recomanda monitorul de față cuiva pasionat de filme ori care are nevoie de un ecran mare pentru diferite editări.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un periferic care are multiple porturi (inclusiv VGA) și care oferă posibilitatea de a fi montat pe perete.

LG 24MP55VQ, monitor IPS

Vine du o diagonală de 24 inci, iar dacă ești preocupat de consumul de curent atunci trebuie știut că are tehnologie LED care minimizează consumul de curent.
Timpul de răspuns e de 5 milisecunde și cred că ți-ai fi dorit mai puțin, dar fiind vorba despre IPS nu se poate mai puțin.
Nu are DisplayPort, însă nu are rost prezența unui astfel de port din moment ce rezoluția nu e 4K. Legat de porturi, poate o să întrebați de ce are VGA (întrucât acesta e un port antic), iar răspunsul ar fi deoarece acest port există pe orice calculator, nou ori vechi.

Avantajele achiziționării unui monitor precum acesta ar fi costul de achiziție deloc mare, că arată bine, multitudinea de porturi (HDMI, VGA și DVI). Că vine de la LG ar fi un alt motiv suplimentar pentru care cineva ar alege modelul de față întrucât LG e printre cei mai bun producători de monitoare.
Dezavantaje ale modelului de față sunt, adică fptul că nu are o rezoluție mai mare (4K) și tuner TV (vă puteți uita la posturi TV pe stream, deci nu există un impediment cu acest monitor).

Modelul acesta ar fi perfect pentru pasionați de filme, iar dacă te gândești să faci un mic cinema la tine acasă atunci acest monitor te-ar putea ajuta în acest sens. Multă lume își cumpără un televizor pentru a vedea filme de pe laptop, dar și un astfel de monitor ți-ar putea fi de folos dacă ai o cameră mică și un desktop.
Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand preview-ul de alături care e la un monitor din aceeași serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu