≡ Meniu

LG 24MP76HM-S, monitor IPS cu design modern

LG 24MP76HM-S face parte dintr-o serie deosebită și se poate observa după designul monitorului. Are un stand destul de deosebit și e transparent (dă un plus de eleganță). Combinația de argintiu cu negru e destul de bună și se poate observa că îi dă un plus de eleganță. Nu cred că veți găsi un model mai elegant sau mai performant decât acesta în acest buget. Dacă sunteți pasionat de jocuri, atunci e nevoie de un buget mai mare și o variantă 4K poate costa chiar și dublu.

Alternative sunt acele monitoare care au un design clasic și care sunt mai ieftine. Monitoarele de 24 inci sunt ieftine dacă sunt modele uzuale care se adresează oricui și acelea nu au prea multe dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 24MP76HM-S, monitor IPS cu design modern

Diagonala sa e de 23.8 inci iar imaginea e una 1080p, cam toate modele au o astfel de imagine. Doar cele de 18/19 inci au imagine HD/HD+, iar porturile video sunt puține (în general, au doar VGA). Pe partea de imagine are specificații corespunzătoare: timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic bun, timp de răspuns de 5 ms, aspect lat, imagine cu unghiuri de 178 grade, iluminare de 250 cd/mp etc.

Boxele integrate sunt facilități destul de bune și alte monitoare oferă tuner TV, pivot etc. Are porturi HDMI, VGA și intrare/ieșire audio. Ieșirea audio se adresează celor care vor să conecteze o pereche de căști audio și intrarea audio e pentru boxele integrate. Caracteristicile speciale are: Dual Smart, DDC/CI, HDCP și Plug & Play (conectare fără drivere). Pe partea de consum, acest model e destul de eficient – 21 W.

Plusuri: are HDMI, difuzoare puternice, design elegant, unghiuri de vizibilitate largi, consum redus.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

LG 24MP76HM-S e o alegere bună pentru cei pasionați de aplicații, jocuri, filme, muzică etc., adică poate fi folosit cam pentru orice. Jos am pus o prezentare pentru cei care nu-și pot face o idee despre el (poate poza de sus e cam mică). Are și acel mod special pentru cei care citesc, astfel că ochii nu vor obosi după o anumită perioadă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu