≡ Meniu

LG 24MP77HM-P, monitor foarte elegant cu ieșire audio de 10W

LG 24MP77HM-P face parte din segmentul premium și e evident din designul său dar și caracteristicile sunt pe măsură. Aceste tipuri de monitoare nu sunt prea multe deoarece nu sunt ieftine și deci nu oricine și le poate permite. Se poate conecta la aproape orice și spun asta deoarece nu are chiar toate tipurile de intrări video, însă cele mai importante sunt prezente. Nu are nevoie de DisplayPort deoarece nu are o imagine 4K sau Quad HD.

Alternativele sale sunt monitoarele mai ieftine deoarece cele mai scumpe sunt ceva mai mari și poate nu vă doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 24MP77HM-P, monitor foarte elegant cu ieșire audio de 10W

Display-ul său de 23.8 inci are un panou IPS și caracteristici bune: refresh mare, contrast dinamic generos, rezoluție 1080p, timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 250 cd/mp etc. Ca și facilități prezint atât boxe integrate de 10W cât și posibilitatea montării pe perete. Pentru a-l pune pe perete trebuie să aveți un kit de montare care nu costă mult, astfel economisiți spațiu pe birou. Are intrare VGA, ieșire pentru căști, o intrare audio și două HDMI-uri.

Are câteva caracteristici speciale dar nu le voi enumera pe toate deoarece nu toate sunt atât de importante. Mă refer la 4-Split Screen, Color Wizard, Color Cloning, mod citire și Flicker Safe. Ultima tehnologie chiar e importantă și e prezentă pe multe monitoare noi. Ea reduce starea de oboseală cauzată de acele pâlpâieli. Deci e monitorul ideal pentru lucru și nu numai, iar pentru jocuri chiar nu e nevoie de mai mult (depinde ce fel de gamer sunteți).

Plusuri: două porturi HDMI, design elegant, panou IPS, consum redus, poate fi montat pe perete și are difuzoare decente.
Minusuri: prețul.

LG 24MP77HM-P e un monitor foarte interesant și care arată foarte bine, chiar creează impresia că e montat pe perete deoarece stativul e transparent. Clipul de jos vă poate fi de folos pentru cei care vor să vadă mai bine acest monitor și care sunt finisajele sale. Dacă nu vă place că e cam mic, cele de 27 de inci oferă o experiență pe măsură și pot avea chiar și imagine mai detaliată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu