≡ Meniu

LG 24MT47D, televizor HD de 61 cm

LG 24MT47D e varianta mai mică a acestei serii dar există un televizor și de 71 cm cu același caracteristici. Deci diferența de preț nu poate fi așa de mare. Arată la fel ca și cel de 28 inci și nu cred că veți depune un efort financiar prea mare pentru a-l achiziționa. Poate că nu e televizorul ideal pentru sufragerie, dar poate fi pus în bucătărie, în dormitor sau pe birou. Nu uitați că un televizor poate fi folosit și ca monitor doar că nu are o claritate prea mare (imaginea e doar HD). Acest brand oferă soluții mai fiabile decât unele branduri, deci prețul nu e singurul criteriu în a alege un televizor.

Alternative sunt modelele mai mari care pot avea chiar și imagine FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 24MT47D, televizor HD de 61 cm

Pe partea de specificații are: iluminare LED, difuzoare de 5 W fiecare, tehnologii audio Virtual Surround, ajustare automată volum, egalizator etc. Imaginea e similară cu cea oferită de un laptop iar dacă nu vizionați conținut de tip 1080p, e satisfăcător acest televizor. Pe partea de dotări are tuner TV de tip DVB-T/C, player multimedia integrat, VGA, HDMI, USB 2.0 etc.

Consumul de energie e de maxim 32 W și e ceva mai mare la televizoare. În pachet e inclusă doar telecomanda și pentru montare e nevoie de un kit de montare VESA (sunt diverse soluții). Caracteristicile speciale sunt următoarele: Smart Energy Saving și Motion eye care. Dacă nu vă place că nu oferă prea multe funcții, e nevoie de un media player Smart ori de un televizor cu asemenea funcții.

Plusuri: are intrări video HDMI și VGA, unghiuri de vizibilitate bune, contrast bun și preț mic pentru ce oferă.
Minusuri: nu are o imagine 1080p.

LG 24MT47D e un televizor destul de bun pentru orice și dacă nu aveți un monitor prea performant atunci puteți lua un televizor sau un monitor TV. Televizoarele nu sunt perfecte pentru vizionat filme deoarece un monitor oferă caracteristici ceva mai bune în același preț, iar monitoarele sunt mai avansate într-un buget de maxim 1000 lei. Televizoarele sunt de multe feluri și pot costă mult, sunt disponibile în variante generoase (până la 2 metrii diagonală).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu