Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 24MT48DG-BZ, televizor mic cu Triple XD Engine

Televizorul LG 24MT48DG-BZ arată destul de bune și oferă specificații tehnice corespunzătoare. Cu un așa televizor chiar nu văd de ce ați alege o „chinezărie”, mai bine optați pentru un brand fiabil care oferă calitate înainte de toate. Un design ceva mai plăcut veți întâlni la variantele cu ecran mai mare și chiar imagine 1080p dacă aveți un buget flexibil. Acesta poate fi conectat la PC printr-un cablu VGA sau HDMI iar calitatea video e una superioară.

Dacă acest televizor nu e suficient de performant, atunci ar fi cazul să vă gândiți la unul cu ecran mai mare care din păcate și costă mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 24MT48DG-BZ, televizor mic cu Triple XD Engine

Acest producător oferă tehnologia Triple XD Engine care mărește calitatea imaginii de parcă ar fi chiar reală. Bineînțeles, doar cele 4K pot oferi cea mai realistică experiență deoarece au și un sistem audio mai avansat, iar unele chiar imagine curbată. Și așa unghiurile de vizibilitate sunt maxime la televizoarele noi – 178 de grade. O imagine Full HD e prezentă doar pe televizoarele mai mari sau pe monitoarele/TV de peste 20 de inci, însă poate afecta consumul și prețul monitorului.

Kitul de montare pentru perete nu e inclus în pachetul monitorului și trebuie luat doar dacă considerați că e prea mare pentru măsuța TV sau comodă.

Caracteristicile speciale ale acestui televizor nu sunt cele ale altor televizoare, fiecare serie oferă ceva diferit: HDCP, Key Lock, Plug & Play (instalare ușoară), EPG, teletext, mod jocuri și Motion eye care. Pot spune că nu a fost conceput special pentru a fi folosit ca un monitor deoarece avea nevoie de dotări suplimentare, însă nu vă oprește nimeni să-l folosiți ca un monitor.

Plusuri: are un consum mic, calitatea audio superioară, culori vii, preț atractiv, HDMI și fiabil.
Minusuri: nimic.

LG 24MT48DG-BZ e un televizor care și-l poate permite oricine și nu cred că-l veți pune într-o cameră mare, ci mai degrabă într-un dormitor sau chiar într-o bucătărie. Pentru o sufragerie aș alege un televizor cu imagine 1080p sau Ultra HD, iar diagonala să fie pe măsură, brandul nu are mare relevanță, până la urmă alegeți ce vi se potrivește.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu