≡ Meniu

LG 25UM55, model UltraWide

LG 25UM55 este un monitor care are o diagonală de 25 inci și un format al imaginii 21:9. E perfect pentru sarcini multimedia, dar și în scopuri profesionale deoarece are DisplayPort, strat anti glare și unghiuri excelente de vizibilitate (mulțumită panelului IPS).
Având un timp de răspuns ok aș putea spune că e un monitor numai bun și pentru jocuri, în condițiile în care are 5ms.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un periferic care poate fi legat la un PC care are diferite porturi. Pentru ca imaginea să fie de cea mai bună calitate îți recomand să folosești portul DisplayPort. Deci, e necesară o placă video cu așa ceva. Se poate folosi și HDMI, dar nu știu dacă o să te mulțumească rezultatul.

LG 25UM55, model UltraWide

Specificații ok la acest model ar fi diagonala de 25 inci cu rezoluție 2560×1080 și panelul de tip IPS. Probabil că te aștepți la un consum de curent foarte mare din moment ce are un ecran așa mare, dar trebuie să te liniștesc deoarece are doar 31W pe partea de consum. Deci, deloc mult.
Având un aspect 21 pe 9 poți vedea 3 pagini, pe când pe unul 16:9 ai fi văzut doar două.
Meniul e unul simplu, aparatul (mai bine spus meniul aparatului) putând fi controlat prin intermediul unui joystick.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de model ar fi aspectul plăcut (vine cu un design specific monitoarelor LG ale anului 2014), că nu costă prea mult (chiar sunt uimit de prețul de sub 1000 lei), că are o diagonală mare și fiabilitatea (garanția de 2 ani).
Dezavantaje ale achiziționării unui astfel de periferic ar fi că nu are o rezoluție mai mare (e un model Full HD UltraWide, deci nu e 4K), tuner TV ori boxe integrate.

Monitorul acesta ar fi numai bun pentru tine dacă te ocupi cu proiectare CAD, vrei ceva care să te ajute să vezi mai multe ferestre. Normal că poți să-l folosești și la jocuri, dar nu e tocmai un monitor de gaming.
Din clipul de alături puteți vedea cum arată un model similar și ce poate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu