≡ Meniu

LG 27MP37VQ-B, monitor de 27 inci accesibil

LG 27MP37VQ-B poate fi folosit alături de un desktop office sau chiar multimedia. Acest brand oferă și modele premium de 27 de inci, doar că acesta e ceva mai accesibil și deci nu oferă prea multe. Are un design plăcut pe negru lucios iar dacă nu vă place stativul, vă recomand un kit de montare pentru perete. Chiar și acesta prezintă panou IPS, tehnologie Flicker Safe, Color Wizard și mod citire. Acesta nu are 4-Screen Split dar sistemul de operare Windows oferă o funcție de împărțire a ecranului pentru un mai bun multitasking.

Deci acest monitor să poate fi de folos chiar și pentru a viziona filme ori alt tip de conținut media. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 27MP37VQ-B, monitor de 27 inci accesibil

Orice gadget mai mare e însoțit de caracteristici tehnice pe măsură, iar aceste are următoarele: imagine de 27 de inci, rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, contrast dinamic de 5 milioane la 1, timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 200 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Toate aceste specificații tehnice sunt foarte bune și nu cred că veți găsi un model mai bun în același bun.

Dacă aveți un monitor mic, ar fi cazul să faceți un upgrade și cu un model așa de mare nu veți face o alegere greșită. Recomand doar monitoare cu Flicker Safe pentru uz office deoarece puteți lucra mai mult timp sau la fel de mult doar că imaginea nu va fi așa de supărătoare (dispar acele pâlpâieli). E un model mare deci aveți nevoie de ceva mai mult spațiu pe birou sau îl montați pe perete. Datorită designului subțire, puteți pune multe pe birou, în fața sa, dar nu și în lateralul său.

Plusuri: calitatea video excelentă, design modern, multe porturi video și consum redus.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 27MP37VQ-B e un model care poate fi folosit alături de un desktop de gaming, dar și unul clasic. Poate fi cadoul ideal ținând cont de perioada următoare și nu există un model superior pentru aceeași sumă. Dacă aveți un buget limitat și vă doriți un monitor mare, cele de 24 de inci pot costa mult mult mai puțin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu