≡ Meniu

LG 27MP57VQ-P, monitor 27 inci

LG 27MP57VQ-P e un monitor de ultimă generație întâlnit pe diferite site-uri și sub denumirea 7MP57VQ-P. Îl recomandă panelul de calitate superioară (deoarece e vorba despre unul cu unghiuri de vizibilitate 178/178 grade), consumul mic de curent și multitudinea de porturi.
Datorită specificațiilor cu care e dotat eu zic că e perfect pentru acasă, dar și în scopuri profesionale.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care oferă o imagine de foarte bună calitate. Pentru a conecta aparatul de față la un PC vă puteți folosi de portul analog (VGA) ori de cele digitale (HDMI și DVI).

LG 27MP57VQ-P, monitor 27 inci

Caracteristici care te-ar interesa la modelul acesta ar fi rezoluția ecranului de 1920×1080 pixeli, că are panel IPS și un timp de răspuns mic. În ciuda faptului că are HDMI, boxele îi lipsesc. Acesta nefiind un monitor business nu prea aveau rost boxele.
Datorită unghiurilor de vizibilitate 178/178 grade și a rezoluției ok, acest monitor e unul numai bun pentru jocuri și multimedia. Dar, nu e un monitor special pentru jocuri.
Are multiple porturi, iar eu recomand ca dvs. să-l conectați la PC prin intermediul unuia din porturile digitale, dar se poate conecta și prin VGA.

Pro achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că are o fiabilitate ok, garanția standard mare (se poate extinde la mai mult dacă e nevoie), disponibilitatea mai multor tipuri de porturi, că vine de la un brand de încredere și cele 5ms ca timp de răspuns.
Contra achiziției ar putea fi că îi lipsește rezoluția 4K. Chiar m-aș fi așteptat ca la un monitor al anului 2015 să fie prezentă această rezoluție, însă e bine și așa.

De final pot spune despre modelul acesta că se pretează perfect pentru filme, jocuri și CAD (proiectare asistată de calculator).
Pentru a vedea cum arată am postat alături un clip, dar trebuie să te avertizez din prima despre faptul că în videoclip e un monitor de 22 inci. Ambele arată similar, dacă ai nelămuriri legate de aspect.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu