≡ Meniu

LG 27MP65VQ, monitor elegant și performant

LG 27MP65VQ e un model destul de reușit și care face parte din noua generație. Există și alte modele care oferă dotări ori specificații similare, dar care arată poate mai diferit. Alegerea corectă depinde de bugetul alocat dar are importanță și cum doriți să-l folosi. Promoția disponibilă e pentru o perioadă destul de scurtă și e bine să profitați de ea. Dacă nu aveți un desktop, puteți alege un pachet promo cu monitor inclus însă acele monitoare nu se compară cu acesta.

Alternative sunt variantele cu imagine mai mică deoarece sunt mai ieftine și pot oferi tot ieșire HDMI. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 27MP65VQ, monitor elegant și performant

Diagonala sa e una de 27 de inci cu imagine 1080p, timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de 178 grade și altele. Acestea sunt cele mai importante caracteristici video. Puteți viziona filme Full HD deoarece imaginea și ieșiri video vă permit acest lucru, dar voi puteți încerca chiar și conținut 720p. Monitoarele ca și acesta pot fi folosite oriunde și dacă sunteți un gamer înrăit, nu văd de ce nu-ș alegeți pe acesta.

Nu are cine știe ce facilități și mă refer la faptul că nu are tuner TV și boxe integrate. Boxele integrate nu sunt foarte puternice însă există și de 10W (2*5W), care sunt acceptabile. Porturile sale sunt următoare: VGA, DVI, HDMI și ieșire căști. Deci puteți conecta în același timp un desktop, o consolă și un sistem audio la acesta. Nu prea înțeleg de ce se mai introduc porturile VGA la monitoarele performante. Acel port limitează calitatea filmelor la 720p și cel HDMI e cel recomandat. Însă, pentru monitoarele cu imagine peste 1080, e nevoie de o ieșire DisplayPort. Veți observa că mai toate monitoarele 4K o au.

Plusuri: are multe porturi video, imagine mare, consum redus de energie, ramă îngustă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Un monitor ca LG 27MP65VQ poate fi conectat fie la un PC, laptop ori consolă deoarece are multe tipuri de ieșiri video. Clipul de jos e cu un monitor similar și vă veți putea face o idee despre el (sunt variante care are similar cu cel de sus).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu