≡ Meniu

LG 27MP67VQ-P.AEU, monitor IPS cu diagonală mare

Monitorul LG 27MP67VQ-P.AEU e unul din noua generație motiv pentru care prezintă următoarele: design New Cinema, 4-Split Screen, Color Cloning, Color Wizard, mod citire și Flicker Safe. Toate acestea se regăsesc pe multe monitoare noi de la acest brand și pe cele foarte ieftine nu veți găsi unele caracteristici ale acestui model deoarece nici nu sunt foarte mari. Din punctul meu de vedere, nu văd de ce ați cumpăra un monitor mic deoarece caracteristicile tehnice sunt destul de slabe. Acesta nu e singurul model de la acest brand care ar trebui luat în considerare.

Alternativele sale sunt multe dacă vreți unul chiar de 24 de inci, însă monitoare de 27 de inci în același buget sunt foarte puține. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 27MP67VQ-P.AEU, monitor IPS cu diagonală mare

Display-ul său e unul cu diagonală de 27 inci iar restul specificațiilor tehnice sunt următoarele: unghiuri de vizibilitate de 178 grade, rată de refresh bună, timp de răspuns bun, panou IPS, imagine FullHD și iluminare de 250 cd/mp. Acestea nu sunt la fel la toate monitoarele mari dar panoul IPS e foarte important la un monitor mare pentru ca imaginea să fie clară din orice unghi l-ați privi.

Porturile sale video sunt multe și de trei feluri: VGA, DVI și HDMI. Un număr mare de porturi vă permite să conectați monitorul mai ușor la ce vă doriți. Se pot conecta chiar și căști la acest monitor deoarece are ieșire audio. Ca oricare alt monitor, și acesta poate fi pus pe perete dar numai dacă aveți acel kit de montare (prețul e unul destul de bun ținând cont că va fi de folos). Din păcate, nu toate monitoarele pot fi puse pe perete și se vede cel mai bine din partea din spate (are găuri pentru instalare).

Plusuri: arată foarte bine, ușor de instalat, unghiuri de vizibilitate mari, panou iPS, ecran mare și rată de refresh foarte bună.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 27MP67VQ-P.AEU are un preț cam mare dar nu și pentru ce oferă. E un monitor excelent de pe care puteți lucra decent deoarece oferă o imagine generoasă și caracteristici interesante. Clipul de jos e cu despachetare și montarea acestui monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu