≡ Meniu

LG 27MP77HM-P, monitor modern cu boxe

LG 27MP77HM-P e unul dintre puținele monitoare premium adică care fac parte din segmentul superior. Un model cu multe tehnologii noi dar și avansate – panou IPS, design New Cinema, 4-Screen split (ideal pentru multitasking), Color cloning (când folosiți două monitoare), Color Wizar, FlickerSafe, mod citire. Acestea sunt caracteristicile speciale ale acestui model și o parte dintre ele sunt prezente și pe alte modele însă nu și pe cele vechi.

Cu toate cele de sus, monitorul nu putea fi foarte accesibil și e evident după cum arată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 27MP77HM-P, monitor modern cu boxe

Caracteristicile tehnice sunt foarte importante atunci când achiziționați un monitor iar la acesta mi se par foarte bun. Adică nu am ce să-i reproșez, poate doar că nu e prea accesibil, deci nu oricine și-l permite. Pot spune că a fost conceput pentru uz office de aceea are și modul citire, FlickeSafe, boxele integrate și 4-Screen Split.

Deci una dintre facilitățile acestui monitor sunt boxele integrate care sunt de 10 W. Acesta poate fi pus pe perete deoarece e compatibil VESA însă kitul de montare nu e inclus, iar prețul e foarte redus. La un ecran de 27 de inci imaginea e FullHD, dar există și monitoare 4K dar acelea nu pot fi accesibile, deoarece rezoluția e de patru ori mai mare decât la ecranele FullHD. Oferă un timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 250 cd/m2, panou IPS (unghiuri de vizibilitate maxime) și altele.

Pe lângă acele porturi video (VGA și HDMI), monitorul are și ieșire audio. Deci puteți conecta o pereche de căști pentru a nu deranja pe cei din jur. Oricum, boxele integrate nu sunt foarte puternice și ceva mai bune sunt cele ale unui sistem audio.

Plusuri: arată foarte bine, boxe integrate, port HDMI, diagonală mare, unghiuri de vizibilitate foarte bune, acele tehnologii/funcții.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

LG 27MP77HM-P e alegerea corectă pentru cei care vor ceva mai mare și mai performant. Poate înlocui orice monitor deoarece acesta oferă doar caracteristici foarte bune și care vă vor fi de folos. Clipul de jos vă poate ajuta să faceți alegerea corectă:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu