≡ Meniu

LG 28MT45D, televizor LED de 70 cm cu imagine HD

Televizorul LG 28MT45D e o alegere foarte bună pentru cei care nu caută o imagine mare și cu multe tehnologii. Există televizoare mult superioare dar care sunt mult diferite și arată diferit. Acelea nu costă așa de puțin dar prețul e justificat. Un televizor mare aduce și tehnologii și caracteristici tehnice potrivite. Cu siguranță, poate fi folosit ca monitor pentru PC sau consolă. Totuși, ca monitor, eu aș alegere un televizor FullHD datorită detaliilor dar și restul dotărilor (mai multe HDMIuri etc).

Dacă prețul e prea mare pentru unii dintre voi, se poate alege un televizor de 24 de inci din aceeași serie. Adică acel model poate fi luat în considerare ca și o alternativă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 28MT45D, televizor LED de 70 cm cu imagine HD

Bineînțeles, e o alegere non-Smart și nici nu puteți avea pretenții mari la un așa preț. Există varianta televizor+media player Smart pentru cei care nu au bani pentru un televizor special. Trebuie să știți că TV-urile Smart low-end nu impresionează prea mult pe partea de funcționalitatea. De aceea un media player cu Android ar fi perfect.

Pe partea de sunet nu are multe caracteristici speciale dar trebuie menționat faptul că are ajustare automată volum, ieșire de 10W și Virtual Surround. Imaginea de 70 cm e una cu rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, luminozitatea de 250 cd/m2, timp de răspuns de 5 ms, aspect lat 16 pe 9, unghiuri de vizibilitate de 178 grade etc. Ca și dotări are: un tuner TV de tip DVB-T, player multimedia integrat, HDMI, USB 2.0, port pentru căști și altele. Dimensiunile acestui model sunt reduse și e normal că doar se dorește a fi un televizor elegant.

Plusuri: are o imagine clară, port HDMI, difuzoare puternice, design elegant și preț atractiv.
Minusuri: tunerul TV nu e unul foarte performant.

LG 28MT45D e o alegere ieftină și care poate fi pusă oriunde deoarece întotdeauna e loc pentru un televizor mic. În sufragerie vă recomand ceva mai performant dar și mai mare. Pentru a economisi spațiu, televizorul poate fi pus pe perete și cam toate televizoare pot fi montate cu un kit de montare care nu e inclus în pachet.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu