≡ Meniu

LG 28MT47D, televizor și monitor cu port HDMI

LG 28MT47D e o alegere destul de interesantă deoarece oferă dotări pe măsură și nu orice televizor le are. Acest brand e unul experimentat însă nu am văzut un televizor cu WebOS, adică Smart, mai mic de 32 de inci. E așa pentru că interfața e destul de complexă în sensul că oferă multe informații care pe un ecran mic nu ar fi atât de vizibile. Deci, pentru cei care vor mai multă funcționalitate pe un televizor, optați pentru un model cu WebOS.

Dacă vi se pare prea mare pentru camera voastră, atunci cel de 22 de inci cu caracteristici similare ar fi ideal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 28MT47D, televizor și monitor cu port HDMI

Chiar dacă nu are imagine 1080p, nici nu cred că veți încerca să vizionați astfel de filme. Ideea e că un film cu calitate superioară e mare și nu cred că veți aștepta atâta până îl descarcă. Chiar și seriale la calitate 480p se văd destul de bine, însă fiecare are alte preferințe. Sunetul e destul de puternic pentru o cameră de cel mult 20 de mp, dar e loc de mai bine. Imaginea sa e una calitativă deoarece e evorba de un LED de 71 cm cu contrast decent, timp de răspuns scăzut și cu alte caracteristici bune.

Caracteristici speciale sunt plăcute: mod gaming, Flicker Safe și Black Stabilizer. Tehnologie Flicker Safe e prezentă doar pe noile televizoare și de aceea nu văd de ce v-ați gândi la un model din generația anterioară. Aceasta vă protejează ochii atunci când lucrați pe el că doar poate fi folosit ca un monitor.

Plusuri: port HDMI, ideal ca monitor, caracteristici de imagine bune, Flicker Safe, fiabil și ieftin.
Minusuri: e doar HD.

LG 28MT47D poate fi unul dintre puținele televizoare de la acest brand cu o astfel de diagonală. Oricum, nu-l veți putea pune oriunde deoarece o cameră mare cere o diagonală pe măsură. Alegerea finală ține de buget sau cât sunteți dispuși să dați pe un televizor. Un model mare oferă și caracteristici mai bune iar pentru ca distanța să nu fie prea mică, televizorul poate fi montat pe perete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu