≡ Meniu

LG 29UB65, monitor IPS cu DisplayPort cu aspecy 21 pe 9

LG 29UB65 e un monitor LED profesional care poate fi utilizat de oricine dar eu cred că nu se adresează oricui. Dacă vă place că are un aspect 21 pe 9, cu siguranță, îl folosiți pentru aplicații profesionale ori la locul de muncă. Poate ține locul a două monitoare deoarece e lat și spațiul de lucru e mai mare decât cel oferit de un monitor obișnuit. Pentru proiectare 3D, editare foto sau video e bine să aveți un desktop performant deoarece monitorul are o rezoluție mare și e bine să vă folosiți de DisplayPort. Monitoarele cu imagine peste 1080p au nevoie de acea intrare video.

Dacă nu aveți nevoie de un ecran așa de mare, ei bine, există variante și cu ecran mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 29UB65, monitor IPS cu DisplayPort cu aspecy 21 pe 9

Diagonala de 29 de inci aduce și niște avantaje după sine: imagine 2560 cu 1080 pixeli, aspect 21 pe 9, contrast dinamic mare, unghiuri de 178 grade (panou IPS), timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 300 cd/mp etc. Boxele integrate sunt ideale pentru uz office și nu e genul de monitor care ar trebui să-l puneți pe perete deoarece are pivot. Cu alte cuvinte poate fi pus în plan orizontal sau în plan vertical.

Porturile sale sunt: DVI, două porturi HDMI, DisplayPort, ieșire audio și intrare audio. Intrarea audio e prezentă pentru acele tipuri de monitoare care au difuzoare integrate, iar ieșirea audio e bună pentru cei care vor să lege niște căști sau un sistem audio extern. Caracteristici speciale ale acestui model sunt destul de apropiate de cele ale unor monitoare similare: sRGB, DDC/CI, HDCP, PBP, Plug & Play și mod de citit. Consumul nu e foarte mare dacă alegeți o luminozitate redusă dar și la maximul, consumul nu depășește 38 W.

Plusuri: ecran mare, difuzoare puternice, pivot, porturi video suficiente, consum redus, design elegant, rezoluție corespunzătoare și claritatea imaginii.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

LG 29UB65 e un monitor destul de diferit și se poate observa din designul său. Din clipul de jos puteți să vă faceți o idee despre el și nu poate fi comparat cu un monitor obișnuit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu