≡ Meniu

LG 32LB5610, televizor IPS de 81 cm

LG 32LB5610 e o alegere excelentă dacă vă interesează claritatea imaginii, detaliile, port HDMI și design elegant. Se poate observa că suportul televizorului e unul interesant deoarece nu e poziționat central ci pe margini pentru o mai bună stabilitate. marginile televizorului sunt înguste, astfel ecranul iasă mai în evidență. Sunetul e puternic cu difuzoare de 20 W (2*10 W) dar nu vă oprește nimeni să puneți un home cinema.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 32LB5610, televizor IPS de 81 cm

E un LED performant care a apărut anul acesta și chiar dacă nu are prea multe dotări, tehnologii sau funcții Smart, poate fi următoarea voastră alegere. Are sunet clar II, Dolby Digital, Triple XD Engine, Picture Wizard III, 100 Hz etc. La televizoarele Smart, tehnologiile sunt ceva mai multe dar și prețul e diferit.

Trebuie apreciat că are port HDMI, player multimedia integrat cu interfață USB, un consum redus, imagine 1080p și altele. Există media playere externe cu funcții Smart în cazul în care vă gândiți la un upgrade pe viitor. Are și funcția MHL 2.0 care se adresează posesorilor de televizoare. Adică puteți conecta telefonul cu cablul USB la TV și să vizionați filme, de exemplu. Are caracteristici speciale ca: SimpLink, Motion eye care, EPG și Smart Energy Saving. LG 32LB5610 nu e singurul televizor din acest buget, dar pe acesta, chiar îl recomand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu