≡ Meniu

LG 32LB580B, televizor Smart LED ieftin

LG 32LB580B e o soluție pentru cei care vor un televizor Smart mic și cu imagine HD. Deci nu se adresează celor care vizionează conținut 1080p. Nu cred că veți observa mari diferențe într-un film 720p și unul 1080p, ținând cont că televizorul nu e foarte mare. Oricum, televizoarele peste 81 cm au imagine FullHD sau chiar Retina (Ultra HD). Prețurile sunt justificate de cele mai multe ori iar un gadget cu multe funcții oferă mai multe motive pentru a-l achiziționa. Arată foarte bine pe argintiu .

Alternative sunt televizoarele mai mari ori cu imagine ceva mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 32LB580B, televizor Smart LED ieftin

E un Smart TV al anului 2014 dar care poate face față oricărei provocări. Are diverse moduri, fie că vizionați un film ziua fie seara. Mă refer în special la modul Smart Energy Saving care e prezent pe telecomanda sa, dar el reduce luminozitatea (o puteți face și voi, însă trebuie să acționați mai multe meniuri).

Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W fiecare, sunet clar II, Dolby Digital și Virtual Surround. Chiar și la capitolul imagine excelează, motiv pentru care nu voi mai face o listă cu toate acele tehnologii speciale. Oricum, imaginea e clasă cu o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, panou ISP și refresh de 100Hz. Playerul integrat poate fi de folos pentru cei care nu au un player extern, dar conținutul media poate fi redat și de pe internet prin intermediul unul serviciu.

Porturile sale sunt următoarele: trei USBuri 2.0, slot CI+, component, Scart, trei HDMirui și video composite. Televizoarele simple oferă doar unul sau două HDMIuri, dar în general oferă un singur HDMI. Caracteristicile speciale sunt următoarele: teletext cu 1000 pagini, MHL versiunea 2.0, SimpLink, senzor inteligent Motion eye care, EPG 8 zile și modul Smart Energy Saving.

Plusuri: are multe porturi USB/HDMI, funcția MHL, imagine plăcută datorită panoului IPS și sunet decent.
Minusuri: nu are imagine 1080p.

LG 32LB580B e un model care a fost lansat anul trecut dar care încă face față cerințelor utilizatorilor. Face parte dintr-o serie nouă dar care nu e una de vârf ci una din segmentul inferior. Oricum, nu poate fi comparat cu un televizor obișnuit deoarece are funcțiile Smart, panou avansat și dotări superioare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu