≡ Meniu

LG 32LF510U, televizor cu 3 jocuri interactive

LG 32LF510U e unul dintre puținele televizoare care vin cu jocuri și care să nu fie Smart. Jocurile incluse sunt destul de banale și nu prea le văd rostul. Adică, nu veți achiziționa un astfel de televizor pentru copii, eventual dacă era mai mic și mai accesibil. Și așa, e o alegere bună deoarece nu sunt multe modele HD la un preț așa de bun. Calitatea video e dată și de panoul IPS care consider că ar trebui să fie o dotare standard. Arată aproape ca un televizor Smart și mă refer doar la acele picioare.

Alternativele sunt televizoarele FullHD care poate că nu rată la fel de bine, dacă e să luăm în calcul același buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 32LF510U, televizor cu 3 jocuri interactive

Un model de 80 cm poate să aibă fie imagine HD fie FullHD, însă nu veți găsi unul 4K. Cel mai mic televizor 4K e cel de 102 cm însă prețul e mult mai mare, poate chiar dublu. Pe partea de sunet are o ieșire de 6 W, sunet clar II, virtual surround și altele. Chiar și pe partea de imagine, acest televizor impresionează – panou IPS LCD LED, Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema.

Toate aceste tehnologii sunt utile pentru cei care vor un televizor mai deosebit. De aceea există și acele diferențe de preț între iar un televizor mai performant e o investiție mai bună pe termen lung. Nu recomand televizoare de la producători noi deoarece fiabilitatea e îndoielnică și prețurile nu sunt chiar așa de atractive. Un brand ca acesta oferă doar ce e mai nou pe televizoarele sale și chiar e mult peste un model mai vechi.

Plusuri: jocurile incluse în software, imagine 768p, tuner TV foarte bun, preț atractiv, destule tehnologii și panoul IPS.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 32LF510U nu e un televizor foarte performant ci doar unul bun în acest buget. Am pus prezentare de mai jos pentru a vedea mai bine cum arată și sunt multe serii care arată ca și aceasta însă oferă alte specificații tehnice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu