≡ Meniu

LG 32LF561V, televizor LED de 80cm

Dacă vrei un televizor simplu de 81 centimetri cu rezoluție Full HD atunci ar trebui să alegi LG 32LF561V. Nu e un Smart TV precum LG 32LF580V, dar își va face treaba excelent când vine vorba despre a reda orice film și de a viziona canale HD.
Chiar dacă vine din 2015 îi lipsește facilitatea Smart, iar tehnologia LED folosită e 3D LED.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are rezoluție 1920×1080, tuner digital triplu și care nu are suport DTS.
Vizual se prezintă bine, dar se putea și mai bine.

LG 32LF561V, televizor LED de 80cm

Pe partea de specificații se laudă cu diagonala de 80-81 centimetri, cu rezoluția 1920×1080 pixeli, cu consumul mic de curent (38W) și cu disponibilitatea de port HDMI (chiar dacă e numai unul).
Vine cu port USB, iar acesta ar fi util pentru tine în cazul în care dorești să te uiți la filme de pe memorii USB ori de pe un hard extern.
Se laudă cu prezența unui sunet mai special, dar vă asigur că nu se va putea compara cu un sistem audio dedicat (2.1 sau 5.1).
Tunerele digitale sunt din generația a doua, lucru util deoarece în curând România va adopta standardul DVB-T2, dar nu bag mâna în foc deoarece la noi se vorbește mult și se face nimic.

Pro achiziția lui ar fi că poate fi montat pe perete (prin intermediul Vesa 100×100), că nu costă prea mult, diagonala mare și că are tuner digital triplu.
Contra achiziției ar fi că nu are DTS și soft smart. Vă dați seama că lipsa acestor caracteristici nu e sfârșit de lume deoarece poate că mulți nici nu ar fi avut nevoie de așa ceva. În cazul în care vreți mai multe facilități vă puteți orienta înspre un player cu Android.

De final pot spune că acesta ar fi un televizor adresat celora care vor ceva simplu ori un cadou pentru părinți. Fiind vorba despre un model scos pe piață în 2015 m-aș fi așteptat să aibă soft smart (de preferat Android), dar lipsa acestuia face ca televizorul să fie unul mai ieftin și deci accesibil oricui.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu