≡ Meniu

LG 32LF580V, televizor smart de 32 inci

Dacă te interesează un televizor de 80 centimetri care să vină cu webOS 2 și ecran Full HD atunci îți recomand modelul LG 32LF580V. Nu vine cu rezoluție 4K, dar nici nu prea avea rost pentru un model de 32 de inci.
Pe scurt, acest model e perfect pentru cei interesați de un aparat ieftin cu care să vadă emisiuni de la posturi TV HD, să vadă filme de pe harduri externe și să intre pe net.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Evident că vine cu acea telecomandă mai specială de la LG care-i numită LG Magic Remote, iar aceasta te va ajuta să controlezi mai ușor televizorul. Evident că există și model cu diagonală mai mare – LG 50LF580V care are diagonală de 50 inci.

LG 32LF580V, televizor smart de 32 inci

Modelul vine cu un ecran de 80-81 centimetri și cu o rezoluție optimă de 1920×1080 pixeli. În aceste condiții vei vedea filmele Blu-ray la calitate maximă.
Dacă vrei să te uiți la posturi TV în format digital atunci acest lucru e posibil deoarece televizorul e unul dotat cu tuner digital triplu, iar părțile T2 și S2 sunt din generația 2.
Se poate conecta la net fără fir deoarece are wireless, iar pentru a vedea filme de pe laptop poți să te folosești de WiDi, însă doar laptopurile de top au așa ceva.
Vine cu 3 porturi HDMI, iar pentru conectarea unei memorii USB te poți folosi de unul dintre cele 3 USB-uri.

Pentru achiziția unui astfel de televizor ar fi disponibilitatea rezoluției Full HD, că are tuner digital, că are multiple porturi, consumul mic de curent (acest lucru e important în ziua de azi, mai ales dacă te uiți mult la TV), că are un soft ok și că e ușor de utilizat.
Contra ar fi că nu are sistem Android (webOS e avansat, dar Android e și mei avansat deoarece vine cu multe jocuri).

Concluzia mea legată de acest aparat e că poate fi folosit pentru multiple lucruri, de la jocuri și până la filme. E numai bun chiar și pentru cei interesați de un cadou pentru părinți. Știm cu toții că persoanele vârstnice nu o prea au cu tehnologia, iar acest TV nu cred că o să-i încurce prea mult.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • nicu

    BUna ziua ,
    Va rog foarte mult sa-mi spuneti ce aplicatie sa descarc pe telefonul mibil HUAWEI G525 pentru a-l folosi ca telecomanda pentru televizorul 32LF580V.
    Va multumesc !

Lasă un comentariu