≡ Meniu

LG 32LF592U, televizor LED de 81 centimetri

LG 32LF592U e un televizor al anului 2015 care are soft smart și o diagonală de 81 centimetri. Se adresează celora cu nu prea multe pretenții, dar care vor să vadă un filme HD ori divertisment online (are LAN și wireless).
Fiind un aparat din 2015 vă dați seama că acum e disponibil la un cost mult inferior și eu zic că merită să-l luați datorită promoției și faptului că are multă tehnologie utilă în el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un TV cu webOS 2.0, browser, launcher, aplicații și jocuri. Am pus alături o imagine pentru a vedea mai bine cum se prezintă. Televizoarele anului 2016 de la LG vin cu webOS 3.0 care e un soft cosmetizat pe ici pe colo.

LG 32LF592U, televizor LED de 81 centimetri

Rezoluția acestui televizor de 32 inci e una HD, adică 1366×768 pixeli. În acest fel nu vom putea vedea filme Blu-ray o 4K, dar vom putea savura posturi TV la calitate HD, filme de pe Netflix și alte fișiere de pe memorii externe. Chiar dacă e foarte ieftin trebuie să știți că poate reda filme cu sunet dts.
Puteți să-l utilizați la diferite lucruri printre care și ca monitor grație prezenței porturilor HDMI și a celui VGA. În acest fel o să puteți vedea filmele de pe calculator pe un ecran mai mare.
În cazul în care vreți să-l montați pe un perete atunci acest lucru e posibil prin intermediul Vesa 200×200.
Tunerul incorporat e unul digital dublu, iar pentru cardul CI există un slot corespunzător.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, aspectul modern, diagonala mare, multitudinea de porturi și că are soft smart (cu posibilitate de extindere).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD.

Deci, dacă te interesează un aparat care să vină la un preț ok și care să fie util de poziționat în orice cameră atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Am pus alături un clip cu acest televizor, în clip fiind o prezentare. Din păcate nu se aude mare lucru, dar l-am pus să vă faceți o părere despre cum arată și cum arată montat pe un perete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu