≡ Meniu

LG 32LF630V, TV de 80 cm cu webOS

LG 32LF630V este un televizor dotat cu o diagonală de 80 centimetri (transformare aproximativă din 32 inci), tuner digital triplu, rezoluție 1080p și sistemul webOS 2.0. Face parte din seria LF630V, iar dacă vreți ceva mai mare a la promoție atunci vă recomand modelul 43LF630V care are un ecran de 109cm.
Un TV precum acesta e perfect pentru cineva cu o cameră nu prea mare, dar care vrea să vadă filme la calitate maximă, iar aici mă refer la filme Blu-ray.

Nici nu aș putea spune că are un cost mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. O să întrebi cu ce e mai special față de un televizor LG din generația 2014, iar răspunsul meu e că vine cu webOS revizuit, cu tuner digital avansat (are T2 și S2), WiDi și altele.

LG 32LF630V, TV de 80 cm cu webOS

Televizorul acesta e unul cu o diagonală de 80-81 centimetri, iar din această cauză rezoluția 1920×1080 pixeli e potrivită. Astfel, imaginea e una de foarte bună calitate, și legat de sunet trebuie spus că și el e unul foarte bun. Mai precis trebuie spus că are dts și o putere 2x5W.
Vine cu multe porturi printre care aș enumera 3 HDMI-uri, porturi USB 2.0, wireless (Wi-Fi, WiDi), LAN și altele. Că are multe porturi HDMI te va ajuta să conectezi laptop, sistem audio și altele.
Tunerul digital e unul foarte bun în cazul în care te uiți la posturi TV în format digital (HD), dar în țara noastră e util doar tuenrul DVB C și cel S2, adică pentru cablu și satelit.

Pro achiziția acestui model ar fi prețul deloc mare, aspectul plăcut, că poate fi montat pe perete (are Vesa de tip 200×200) și o mulțime de porturi. Playerul integrat e și el unul destul de bun, dar să nu așteptați să redea chiar orice tip de film.
Contra achiziției ar putea fi că nu are niște difuzoare mai puternice și că nu are cameră web integrată.

Deci, dacă vrei un televizor care să arate bine și care să poată reda filme Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu atunci îți recomand acest model. E ușor de utilizat, iar sistemul cu care vine arată bine.
Alături e o prezentare a OS-ului. Poți vedea diferențele dintre versiunea 1.0 și 2.0.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu