≡ Meniu

LG 32LF650V, televizor smart de 80 cm

Dacă te pasionează tot ce e nou și vrei ceva de calitate atunci îți recomand un televizor LG 32LF650V deoarece are sistem de operare webOS și vine din generația 2015. Sistemul de care ziceam anterior e unul revizuit, iar ecranul de 80 inci vine cu suport Full HD și 3D. Din această cauză poți folosi aparatul pentru filme 3D și Blu-ray.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba de a viziona filme ori a accesa conținut online. Poți investi și într-un suport TV de la Belkin, prețurile pentru ele fiind de la vreo 40 lei și ceva în sus. Vizual arată bine, însă piciorul/suportul nu e pe gustul meu.

LG 32LF650V, televizor smart de 80 cm

Ecranul e unul de 80-81 centimetri cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar sunetul e unul bun întrucât are suport dts și o putere de 2x10W. Alte modele similare de la acest brand nu au dts, acest lucru fiind necesar pentru a auzi sunetul din anumite tipuri de fișiere video.
Comandarea televizorului e una destul de ușoară deoarece se poate realiza prin intermediul unei telecomenzi avansate (e Magic Remote Ready), dar care nu e inclusă în pachet. În cazul în care te interesează telecomanda menționată anterior atunci îți recomand să verifici disponibilitatea ei aici.

Avantajele achiziționării unui TV precum acesta ar fi că e smart, că are porturi de rețea (inclusiv wi-fi), multitudinea de porturi, imaginea de calitate și că are un browser ok.
Dezavantaje ar fi că nu are Android și că nu are suport 4K. Chiar dacă e un sistem cu browser și cu suport pentru aplicații, tot nu e un înlocuitor pentru Android.

De final pot spune că acest televizor e unul foarte avansat pentru cei în căutarea unui model care să arate bine și să-i ajute să acceseze conținut online.
Cred că ar fi o idee bună să-l puneți pe un perete deoarece suportul său nu arată mai bine, iar pe lângă asta o să economisiți spațiu. Un detaliu de care aveți nevoie pentru a-l monta pe un perete ar fi suportul Vesa 200×200. Un suport nici nu costă mult, iar dacă te interesează atunci găsești modele de la 40 de lei aici.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Aurelian

    Eu zic ca arata bine acele 4 picioare de la televizoare. Pentru a economisi spatiu in camera de zi am folosit un suport A+ SP44T. Cand a ajuns acasa am realizat ca mai bine as fi ales un suport mai scump, dar e bun si cel A+ pentru cei interesati de ceva ieftin ori care nu vor sa investeasca prea multi bani in suport.

Lasă un comentariu