≡ Meniu

LG 32LH500D, model HD Ready de 80 cm

LG 32LH500D e un televizor cu funcție monitor apărut undeva la începutul lui 2016 și care se evidențiază prin tunerul digital dublu, rezoluția HD și consumul mic de curent (33W).
Se adresează celora interesați de un aparat care să arate bine și să fie pus în bucătărie ori camera copiilor. Dacă vreți să le faceți un cadou părinților atunci ar fi bun și pentru ei deoarece știm că seniorii nu le prea au cu tehnologia și nici nu vor să se adapteze. Acesta e un TV clasic pentru cei fără pretenții și cu niște cunoștințe minime despre era aceasta digitală.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care ne va ajuta să beneficiem de divertisment de calitate din mai multe surse. Am pus alături și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model, iar dacă vă interesează să-l puneți pe un perete atunci poate că un suport 200×200 o să se potrivească, dar nu știu sigur pentru că nu am la îndemână manualul.

LG 32LH500D, model HD Ready de 80 cm

Pe partea de caracteristici acest model vine cu un ecran de 32 inci (aproximativ 80 centimetri) care are rezoluție 1366×768 pixeli. Deci, o să fie numai bun pentru posturile HD de la cablu ori televiziunea terestră.
Porturile sunt multiple, mai exact USB, HDMI și altele.
Din păcate nu are soft smart, dar poți conecta un player pentru a beneficia de soft Android, dar și de porturi de rețea.

Plusurile modelului acesta ar fi designul plăcut (ramele sunt unele subțiri), că are un cost de achiziție mic, numărul mare de porturi și consumul redus de electricitate.
Contra achiziției ar fi că nu are Android, că nu are rezoluție Full HD și că playerul integrat nu e așa de avansat.

Deci, dacă vrei un TV simplu pentru vizionat meciuri la calitate standard ori HD atunci acesta ar fi recomandarea mea. În cazul în care la un moment dat vreți să-i extindeți capabilitățile atunci puteți conecta un player ori home cinema deoarece televizorul e extensibil grație celor două porturi HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu