Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 32LH510B, televizor HD cu jocuri și interfață prietenoasă

Televizorul LG 32LH510B e unul dintre puținele televizoare cu interfață interactivă și printre altele veți observa niște jocuri: Paperboy, Soccer Punch și Tiny Tanks. Chiar dacă acea interfață e similară cu cea oferită de sistemul de operare WebOS, e vorba una cea mai simplă. Calitatea imaginii e dată de tehnologia Triple XD Engine care îmbunătățește contrastul, claritatea și culorile. Ar fi interesant ca toți producătorii să ofere o interfață prietenoasă ca la acesta dar și selectarea să fie rapidă.

La un așa preț nu prea am ce să-i reproșez, de aceea nu văd de ce ați alege un model de la un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 32LH510B, televizor HD cu jocuri și interfață prietenoasă

Chiar dacă nu oferă o imagine 1080p, calitatea oferită de un ecran HD cu Triple XD Engine e superioară. Orice televizor nou poate fi folosit ca un monitor deoarece are intrare video necesară dar și caracteristici tehnice bune. Sunetul nu e foarte puternic la acest model dar claritatea e mai importantă și anumiți parametrii se reglează în funcție de modul ales (standard, știri, muzică, cinema, sport, jocuri). Ecranul de 80 de cm e suficient de mare dacă nu vă doriți ceva mai special și de cele mai multe ori e de ajuns.

Poate că nici nu redați filme 720p, ci mai degrabă 480p datorită spațiului pe care-l ocupă. Redarea conținutului media se poate face cu ajutorul unui stick USB sau hard disc conectat la portul USB 2.0 al telelvizorului.

Caracteristicile speciale ale acestui model sunt aceleași care le știm de la alte modele și același lucru pot spune despre accesoriile oferite. Poate fi montat pe perete dacă vreți ca cei mici să nu pună mână pe ecran.

Plusuri: jocuri pentru cei mici, gamepad inclus, refresh decent, calitate audio superioară, finisaj metalic, Triple XD Engine, redare media USB.
Minusuri: nu sunt.

LG 32LH510B arată cam ca și televizorul de mai jos doar că cel de sus arată mult mai bine. E genul de televizor care poate fi pus în sufragerie unde cei mici se pot juca pe el și acele jocuri sunt destul de simple.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • GIGI

    nu are butoane comanda fara telecomanda

Lasă un comentariu