≡ Meniu

LG 32LH530V, televizor Smart cu gamepad inclus

LG 32LH530V mi se pare a fi un televizor destul de ieftin deoarece are difuzoare puternice, WebOS 3.0, jocuri, sunet puternic și clar. Am pus poza de jos cu acest model și cam așa arată destul de multe serii, adică rama e îngustă și pe lateral are cele două piciorușe care conferă o mai bună stabilitate. Pe perete televizorul poate arăta și mai bine dar depinde de camera în care doriți să-l puneți. Având în vedere că nu e foarte mare, poate fi lăsat pe măsuța TV, în speical dacă doriți să conectați mai câteva periferice la el.

Sunt multe alternative care le puteți lua în calcul doar că nu veți găsi cu așa caracteristici tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 32LH530V, televizor Smart cu gamepad inclus

Ecranul LED are o diagonală de 80 cm, deci e normal să aibă o imagine 1080p și nu veți găsi televizoare 4K așa mici. În general, televizoarele 4K sunt de cel puțin 101 cm iar cele scumpe oferă cea mai bună claritate. E bine să aibăun procesor bun, rată de refresh mare și alte specificații tehnice. Difuzoarele incorporate sunt destul de puternice și cam toate modelele noi le au. Însă, e foarte important ca să aibă și niște tehnologii care să mărească calitatea sunetului –  Virtual Surround, Sunet Clar, Sound Mode.

Interfața televizorului e oferită de cel mai cunoscut sistem de operare – WebOS versiunea 3.0. Bineînțeles, acesta e disponibil doar pe televizoarele acestui brand și în fiecare an vedem o nouă versiune. Samsung a ales Tizen OS, Sony și Philips au ales Android, iar Panasonic a optat pentru Firefox OS.

Accesoriile incluse sunt cele clasice, adică sunt disponibile și la alte modele (nu trebuie să fie Smart): telecomanda, manualul de utilizare și cablul de alimentare.

Plusuri: aspect plăcut, difuzoare puternice, tuner TV foarte bun, jocuri+gamepad pentru cei mici.
Minusuri: nu sunt.

LG 32LH530V poate concura cu orice model de la un alt brand și nu veți găsi ceva mai bun în același preț. Nu are multe tehnologii wireless cum am văzut la câteva modele mai scumpe dar poate că nici nu le-ați fi folosit deoarece unele necesită un telefon performant.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mihail

    Heloo! Am achiziționat acest TV, dar a mers impecabil cam 30 de zile, după care mi-a făcut figuri la schimbarea canalelor. Brusc și dintr-o dată, după ce am apăsat pe tasta 1, pe ecran, în colțul de sus stânga, a apărut 1111, și televizorul începea să caute toate acele programe cu 1 parcă îi dăduse cineva comandă să caute programe! Telecomanda se dăduse peste cap și butonul de setări servea pentru volum! Am avut inspirația să folosesc butoanele televizorului și am zis că dacă nici așa nu funcționează e belea. Din fericire, comenzile date cu butoanele televizorului au mers impecabil, așa că am dat revenire la setările inițiale și am reluat toate setările, de la stabilire limbă și țară de origine până la căutare programe, pe cablu. Am răsuflat ușurat, televizorul își revenise.
    Întrebare: Ce a putut cauza o asemenea… turbulență? Posibil telecomanda?
    Mai m-am gândit la un aspect, în sensul că prima și prima dată, când l-am setat, în loc să-i fi dat căutare și memorare programe de pe cablu, am setat antenă și că din cauza asta să se fi dereglat, eu având semnal prin cablu.

  • admin

    Fiind vorba despre un TV smart e posibil să fi avut o eroare temporară. Nu este exclus ca telecomanda să fi avut o problemă de genul blocarea unei taste.

Lasă un comentariu