Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 32LH570U, televizor cu Triple XD Engine, Sunet Clar III și Direct LED

Televizorul Smart LG 32LH570U e unul din segmentul inferior și nici nu putea fi prea avansat că doar e o alegere cu imagine HD. Nu are software prea avansat cum vedem pe televizoare mai mari din serii ceva mai scumpe (mă refer la WebOS 3.0). Are una dintre cele mai bune tehnologii de imagine – Triple XD Engine, dar și pe partea de sunet are Sunet Clar III. Bineînțeles, tehnologiile de imagine și sunet sunt mai numeroase și nu le voie enumera deoarece sunt prezente pe multe televizoare noi de la LG. Cu Direct LED, contrastul e foarte bun în toate unghiurile televizorului dar și unghiuri de vizibilitate au un rol foarte important.

Chiar dacă unele televizoare pot oferi o imagine FullHD, probabil nu oferă toate acele tehnologii care sunt prezente pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poate fi un bun monitor datorită calității imaginii dar și a sunetului, iar pentru a conecta un laptop la acesta se poate folosi cablul HDMI. Pentru cei pasionați de jocuri eu le-aș recomand un televizor cu rezoluție mai bună (FullHD), dacă aveți o consolă pentru jocuri foarte performantă. Un tuner TV nou are un tuner TV ceva mai bun decât generația precedentă DVB-T2/C/S2. Conectivitatea e foarte bună deoarece are WiFi integrat, port LAN, slot CI+, port USB 2.0, porturi HDMI-uri.

Caracteristicile speciale ale acestui model sunt numeroase: Dual Core, WiDi, Youtube, Netflix, Miracast, DLNA etc. WebOS e disponibil la diferite versiuni iar cea mai avansată versiune e 3.0 și e prezentă doar pe cele mai scumpe serii. Finisajul e foarte interesant – metalic, iar acesta e prezent chiar și pe alte modele. Cel mai mare din serie e cel de 123 cm care oferă imagine 1080p.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, calitatea imaginii, sonorizare acceptabilă, design plăcut și nu costă foarte mult.
Minusuri: nu sunt.

LG 32LH570U arată ca și cel de jos doar că oferă o interfață ceva mai simplistă pentru că e vorba de o serie puțin diferită. Dacă nu vă veți folosi prea mult de funcțiile Smart, atunci acest televizor e ideal și nu cred că ar fi necesar unul mai scump.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu