≡ Meniu

LG 32LH6047, televizor FullHD cu WebOS 3.0

Televizorul LG 32LH6047 e unul dintre cele mai bune alegeri de pe piață cu imagine mică – 80 cm. După cum poate ați și observat, majoritatea televizoarelor performante sunt mari și mi se pare normal să fie așa. Seria aceasta oferă dotări interesante în acest buget, astfel că modelele care au fost lansate anul trecut sunt cu mult depășite. Poate fi montat pe perete ca oricare alt model dar e necesar un kit de montare care nu e inclus și constă destul de puțin.

Alternativele sunt destul de multe și nu e nevoie să optați pentru un alt brand deoarece sunt multe serii care vă pot interesa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 32LH6047, televizor FullHD cu WebOS 3.0

Imaginea e una destul de mare dacă nu veți pune televizorul de la o distanță mare de voi. Televizorul se alege în funcție de dimensiunea camerei dar și de buget. Televizoarele Non Smart nu oferă prea multe tehnologii, motiv pentru care sunt mai accesibile. Imaginea oferită de acest televizor e satisfăcătoare – 1080p cu Triple XD Engine (culori mai naturale, contrast superior, claritate). Pe partea de sunet, pot spune că excelează deoarece sunt puține televizoare cu sistem audio de 2*20W. Porturile trebuie să fie cât mai diversificate pentru a putea conecta orice la acest televizor, însă cele mai des utilizate sunt USB-urile și HDMI-urile.

Caracteristicile speciale se datorează faptului că e un televizor Smart: WiDi, Miracast, DLNA, dar și altele. Pentru acele tehnologii wireless aveți nevoie de un smartphone compatibil. Pachetul incluse accesoriile standard care sunt prezente mai la orice televizor. Designul e plăcut chiar dacă e simplu și nu sunt finisaje cromate ca la modelele premium.

Plusuri: sistem de operare WebOS 3.0, toate acele caracteristici speciale, design plăcut, tehnologii avansate.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă LG 32LH6047 nu pare a fi un televizor prea avansat, face parte din cea mai nouă generație cu cele mai noi dotări. Dacă nu vă place acest model, puteți alege unul cu dotări mult mai bune și cu ecran de cel puțin 101 cm. Televizoarele FullHD sunt mai accesibile datorită lansării televizoarelor 4K, care sunt mult mai scumpe.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • MARIUS

    Timpul de reactie al acestui model este scazut (comparativ cu modelul 32 LF 630V). Cu toate ca are WEB OS 3.0, nu este compatibil cu MAGIC REMOTE. Are un procesor mic, comparativ cu modelul 32LF 630V. Imaginea este super, atat ca este mai lent!

Lasă un comentariu