≡ Meniu

LG 40LF630V, televizor Smart LED de 101 cm

Televizorul LED LG 40LF630V e unul cu funcții Smart și care a apărut anul acesta. Designul nu impresionează prea mult cât timp am mai văzut serii care să arate similar. Poate că mulți nu și-ar permite un așa televizor însă acea interfață oferă multe opțiuni și funcții. Sistemul de operare folosit de acest brand e WebOS care concurează cu Tizen, Android și altele. Producătorii mai cunoscuți oferă sisteme de operare potrivite iar eu aș opta pentru un așa brand din mai multe motive (le-am enumerat mai jos).

Dacă un televizor ca acesta e prea scump, alternativa rămâne un televizor ceva mai mic – 81 cm, sau un televizor mare fără funcții Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 40LF630V, televizor Smart LED de 101 cm

Calitatea imaginii e destul de bună deoarece densitatea pixelilor e una superioară. Lista de tehnologii e destul de lungă fie că vorbim de capitolul imagine fie de sunet. Are ieșire audio de 20 W deci puterea e destul de mare iar caracteristicile speciale sunt importante și ele.

Conectarea la internet se poate face prin cablu de rețea ori prin tehnologie wireless. Mai există varianta s redați conținut de pe telefon sau tabletă dar mai ușor e de pe internet că doar are un software destul de bun. Are multe porturi HDMI dar și USB pentru conectarea perifericelor sau chiar și a gadgeturilor. Pentru a fi montat pe perete e nevoie de un kit mai mare, dacă e să-l comparăm cu cel al unui monitor. Caracteristicile speciale sunt următoarele: teletext cu 2000 pagini, WiDi, Miracast, browser web, WiFi Direct, magazin și altele.

Plusuri: e destul de performant, suportă Magic Remote, software cu Web OS, arată bine atât cu suport cât și pe perete, dotări decente și fiabilitate.
Minusuri: nu are 3D.

LG 40LF630V e o alegere foarte bună și care merită încercată în special dacă nu aveți alt televizor pentru sufragerie sau dormitor. Eu aș opta pentru acesta din multe motive iar un alt minus ar putea fi lipsa tehnologie 3D dar pentru aceea e nevoie și de ochelari 3D. Veți primi telecomanda specială cadou și e o promoție care nu trebuie ratată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu