≡ Meniu

LG 40UB800V, televizor Ultra HD 4K sub 2000 lei

LG 40UB800V e unul dintre cele mai ieftine televizoare 4K și intră în competiție cu modelul Philips 40PUS6809 care are un preț similar și caracteristici similare. Cred că vă dați seama că acest LG e un televizor Smart cu suport pentru diferite aplicații și porturi de generație nouă (Wi-Fi, WiDi etc).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor excepțional care are MCI 900 Hz și tuner digital triplu, printre altele.

LG 40UB800V, televizor Ultra HD 4K sub 2000 lei

Specificații interesante ar fi ecranul de 101 centimetri, că e Smart TV, rezoluția 3840×2160 și multiplele porturi wireless (WiDi, Wi-Fi, DLNA). Normal că are și player multimedia integrat, un player care poate reda multiple tipuri de fișiere.
Nu are suport 3D precum Philipsul de care ziceam mai sus, dar mie oricum nu mi-ar fi utilă o astfel de caracteristică.
Legat de partea smart trebuie spus că aplicații precum Netfilx ori Hulu nu vor fi active pe România deoarece pentru țara noastră nu există așa ceva. Însă aplicații utile sunt cea Youtube și Facebook deoarece sunt sigur că toată lumea intră pe aceste site-uri.
Pentru conectarea la net vă puteți folosi de LAN și wireless, dar cel mai bun ar fi wi-fi. Însă va trebui să aveți și un router capabil precum Archer C2.

Pro achiziția modelului acesta ar fi aspectul plăcut, că vine cu telecomandă magică (Magic Remote), imaginea de foarte bună calitate la filme 4K ori 1080p, dar și la posturi TV digitale și ușurința în utilizare.
Contra achiziției ar putea fi că nu vine cu Android TV. Softul instalat e unul oarecum similar, dar nu-mi place chiar așa de mult precum Android.

De final pot spune despre acest model că e unul foarte bun din toate punctele de vedere, iar dacă vrei să-l amplasezi într-o cameră nu prea mare atunci o să fie perfect.
Am scris că are refresh 900, dar nu trebuie confundat cu cel real care e mai mic. iar, dacă vreți să vedeți filme 4K de pe un laptop atunci trebuie să vă asigurați că aveți HDMI 2.0 la laptop așa încât calitatea imaginii să fie optimă. Televizorul are HDMI 2.0. 😉

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
 • sionascu

  am un Gigabite router DL-WR1043ND, cand bag parola la tv nu imi cupleaza routerul.

  Alt tv LG 32LF58 a vazut routerul, am bagat parola si nu am mai avut problem.
  Asta 40UB800V mai scump dar mi-a dat de cap, nu pot sa il cuplez la router.
  puteti spune ce se intampla? … ce dracului sa mai setez ca m-a inebunit, nu altceva.
  Multumesc frumos.

Lasă un comentariu