≡ Meniu

LG 40UF7727, televizor Smart cu imagine 4K și sistem de operare WebOS

LG 40UF7727 face parte din noua generație de televizoare și de aceea și seria e diferită, iar designul e mai elegant. Chiar și caracteristicile tehnice sunt superioare dar nu cu mult. Multe dintre noile televizoare Smart au imagine Ultra HD. Poate că nu sunt multe filme sau clipuri 4K, dar pe viitor vor fi și e recomandat ca televizorul să aibă un procesor cu multe nuclee pentru a putea reda fluent acele fișiere media. Poate reda conținut media de pe internet, de pe un mediu de stocare sau de pe PC/laptop.

Nu pot spune că și-l poate permite oricine, dar nu e un model UltraHD scump deoarece există modele mult mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 40UF7727, televizor Smart cu imagine 4K și sistem de operare WebOS

Pe partea de sunet are ieșire audio de 35 de W iar tehnologiile audio sunt decente. E un televizor LED cu imagine 4K de 101 cm și veți găsi altul mai mic, dar nici nu văd sensul. Nu voi face o listă cu toate acele tehnologii, ideea e că are suficiente pentru ca imaginea să fie cât mai naturală. Are un tuner TV decent –  DVB-T2/C/S2, și pentru a recepționa posturi mai bune e nevoie de un astfel de model. Are și LAN cât și Wireless, dar eu aș alege să mă conectez wireless deoarece e mai simplu și nu se mai folosesc cablurile.

Poate fi pus pe perete dacă vreți să economisiți spațiu iar un kit de montare compatibil e unul de tip VESA 200 cu 200, dar vă puteți ghida și după diagonala televizorului. În pachet e inclus telecomanda specială numită Magic Remote (se adresează televizoarelor Smart). Are multe caracteristici speciale: browser web, WiDi, DLNA, Miracast, WebOS, Time Shift, jocuri/aplicații etc.

Plusuri: are un design elegant, multe porturi HDMI, USBuri destule și unul de tip 3.0, acele dotări speciale și calitatea imaginii.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 40UF7727 face parte din seria UF7727 și nu va fi ultima, cu siguranță, vom mai vedea serii mai avansate dar nu de curând. Consider că acest televizor oferă ce  e mai bun și nu e nevoie de altceva. Pentru o sufragerie de 4 pe 4 metrii e satisfăcător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu