≡ Meniu

LG 40UF7787, televizor performant cu WebOS 2.0

Televizorul LG 40UF7787 reprezită noua generație de televizoare și sunt curios ce se mai poate introduce pe astfel de televizoare. Am observat că în fiecare an, dotările premium trec pe modelele din segmentul mijlociu, dar și televizoarele foarte ieftine avansează și ele. La un moment dat, nu vor mai fi televizoare simple ci numai Smart însă să nu vă lăsați păcăliți de modelele ieftine, deoarece ele nu oferă cine știe de interfață. Dacă vreți un model ideal pentru accesarea diferitelor servicii web, pentru navigare și altele, aveți nevoie de unul cu sistem de operare.

Modelul de jos mi se pare cel ideal iar LG a oferit întotdeauna soluții fiabile și competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 40UF7787, televizor performant cu WebOS 2.0

Un model nou oferă multe dotări excelente însă special dacă e oferit de un producător experimentat. Mă refer la imagine 4K, sistemul audio de 35 W, subwoofer, refresh mare, USB 3.0 și altele. Bineînțeles, tehnologiile sunt la fel de importante și nu le voi mai enumera deoarece sunt corespunzătoare cu prețul oferit și cu diagonala sa. Un televizor mai mare necesită un procesor mai bun, refresh mult mai mare și altele.

Tunerul TV e unul de tip DVB-T2/C/S2 care e suficient de bun însă nu e cel mai avansat (nu e nevoie de mai mult). Are multe porturi HDMI și USB pentru a conecta multe periferice sau gadgeturi. Pe viitor, cred că toate gadgeturile și perifericele se vor conecta wireless ori chiar nu mai e nevoie de ele. Se poate naviga pe web aproape ca pe o tabletă, vă puteți juca aproape ca pe o consolă doar că performanțele nu sunt foarte mari. Caracteristicile speciale sunt: browser web complet, jocuri, aplicații, DLNA, WiDi, player multimedia, Miracast, Time Shift etc.

Plusuri: telecomanda Magic Remote e inclusă, arată foarte bine, imagine 4K, USB 3.0, interfață prietenoasă și altele.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Nu consider că acest LG 40UF7787 are un preț exagerat ținând cont de toate acele dotări. Sistemul audio e satisfăcător, motiv pentrucare nu e nevoie de unul ulterior. Am pus acea prezentare de jos pentru a vedea mai bine finisajele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu