≡ Meniu

LG 40UH630V, televizor de 101 cm cu imagine 4K

Televizorul LED LG 40UH630V e recomandarea mea pentru cei care nu vor să dea prea mult pe un televizor, însă vor să facă o alegere foarte bună. Dacă nu vă place stativul, atunci ar fi cazul să cumpărați un kit de montare pentru perete și veți câștiga chiar și spațiu.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează rezoluția imaginii și brandul. Totuși, eu cred că e cel mai reușit model de 101 cm de pe piață, dar nu e exclus să apară altele mai bune pe viitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 40UH630V, televizor de 101 cm cu imagine 4K

Sistemul audio e destul de impresionant ddeoarece are o putere de 40W și e însoțit de Sunet Clar III, DTS și modul Smart Sound. Caracteristicile tehnice de imagine sunt destul de bune: diagonală de 101 cm, rezoluție Ultra HD, 4K Upscaler, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și Local Dimming. Toate aceste tehnologii îmbunătățesc calitatea sunetului și a imaginii, de aceea, acest televizor e mai bun decât cele Non Smart.

Playerul multimedia integrat e prezent la orice televizor însă funcționalitatea diferă de la un model la altul. Totuși, nu toți utilizatorii preferă să folosească stickul USB pentru a reda conținut media. Ceva mai simplu e cu un cablu HDMI conectat la un laptop sau chiar la un PC, dacă nu vă deranjează.

Pe partea de conectori are următoarele porturi: LAN, ieșire audio digitală, două USB-uri 2.0, minijack căști, component, trei HDMI-uri și slot pentru PCMCIA. Nu trebuie să uităm că dispune de tehnologii wireless pentru conectare fără fir la internet, WiDi și Miracast. Pentru ultimele două e nevoie de un telefon compatibil.

Plusuri: sistem de operare WebOS la versiunea 3.0, imagine 4K, preț destul de atractiv, multe porturi, dotări satisfăcătoare etc.
Minusuri: nu sunt.

LG 40UH630V e unul din puținele modele 4K cu ecran mic și preț atractiv de pe piață. Din clipul de la final vă puteți face o idee despre această serie deoarece indiferent de ecran, dotările sunt aceleași. Îmi plac televizoarele mici deoarece le puteți pune oriunde și nici nu costă mult, însă e foarte important să fie suficient de performante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu