≡ Meniu

LG 42LF561V, televizor elegant de 106 cm

LG 42LF561V e unul dintre puținele televizoare Non Smart de pe piață și care arată foarte bine. Mai nou, majoritatea televizoarelor au funcții Smart și mă refer la cele peste 80 cm. Acesta e mai ieftin pentru că e mai simplu și sunt destui utilizatori care vor un televizor doar pentru a viziona filme, știri sau emisiuni. Oricum, interfața Smart nu e chiar așa de avansată, astfel că nu poate fi comparat cu Androidul sau alt sistem de operare care e prezent pe tablete.

Cele mai cunoscute sisteme de operare pentru televizoare sunt Android, Tizen și WebOS. Bineînțeles, acestea sunt prezent e doar la televizoarele producătorilor mai cunoscuți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 42LF561V, televizor elegant de 106 cm

Are tehnologie LED deci el poate reda filme iar claritatea imaginii e satisfăcătoare. La modelele foarte scumpe veți găsi ecrane curbate, 4K sau de tip OLED. La acesta e ceva mai simplu deoarece are imagine FullHD adică e de 1920 cu 1080 pixeli. E vorba de generația nouă de aceea are difuzoare puternice, sunet clar II, Dolby Digital, Triple XD Engine, 24p Real Cinema etc. Tunerul său nu e ca restul ci e ceva mai bun dar cu trecerea timpului cele performante vor devenii standard – DVB-T2/C/S2.

Playerul multimedia integrat ar einterfață USB și e destul bun dar nu are la fel de multe funcții ca și la alte televizoare. Pentru mai multă funcționalitate se poate alege un media player Smart sau cu un sistem de operare decent. Porturile sale sunt următoarele: slot CI+, un HDMI, VGA, un USB 3.0, Smart etc. Poate fi montat pe perte dacă nu vă place cum arată pe o masă TV, dar mie îmi palce noul suport (e prezent și la televizoarele Smart). Caracteristicile speciale sunt: funcție înregistrare, Simplink și EPG.

Plusuri: ecran generos la un așa preț, tuner TV performant, calitate video superioară, designul modern și altele.
Minusuri: nu are o rată de refresh prea mare.

LG 42LF561V e o alegere foarte bună pentru care vă recomand și un media player dacă ulterior vreți să vedeți un film cu subtitrare sau să navigați pe web. Există multe playere dar cele cu Android sunt cele mai bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu