≡ Meniu

LG 42LF580V, televizor Smart cu USB DivX și sunet clar II

Televizor LED LG 42LF580V e o alegere ceva mai scumpă decât restul și are software destul de bun deoarece e Smart. Din această serie fac parte și variante cu alte dimensiuni și mă refer la diagonala ecranului. Calitatea e un plus oferit de acest gadget și o găsiți mai la toate capitolele. Pentru cei care nu au mai avut un televizor așa de performant, pentru acesta e bine să aveți un stick USB și un router wireless. Stick-ul poate fi folosit pentru a pune filme dar se poate reda conținut media și de pe internet.

Alternativele sunt destul de multe și un televizor la fel de mare poate fi mai ieftin dacă nu are funcții Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 42LF580V, televizor Smart cu USB DivX și sunet clar II

La capitolele sunet și imagine, acest televizor stă destul de bine: ieșire audio 20W, 3 moduri de optimizare sunet, sunet clar II, imagine de 106 cm, rezoluție 1080p, Triple XD Engine etc. Tunerul TV e unul DVB-T/C/S2 și poate recepționa posturi HD, adică calitatea video e superioară (dacă aveți un abonament ceva mai bun).

Player multimedia integrat poate fi folosit ca unul extern deoarece are un suport media decent, dar și așa veți reda fișier în formate cunoscute. Ca și tehnologii de comunicații are wireless iar pentru cei care nu au un router, conectarea se face cu un cablu LAN. Porturile sale sunt următoarele: USB, trei HDMI-uri, component, Scart, ieșire audio digitală etc.

Caracteristicile speciale la 42LF580V sunt următoarele: Smart Share, NetCast, redare USB de pe un mediu de stocare extern (suportă multe formate), DLNA, WiDi, WiFi Direct, 2nd Display și Miracast. Poate ocupa mult spațiu în camera aleasă deoarece e nevoie și de o masă specială pentru el (ceva mai mare) deoarece suportul e altfel. Mă refer la faptul că picioarele sunt pe lateral, deci nu puteți să folosiți o măsuță.

Plusuri: arată foarte bine, imagine Full HD, rată de refresh bună, multe HDMIuri, ieșire audio puternică.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 42LF580V poate fi pus într-o sufragerie deoarece nu are o imagine chiar mică și poate fi pus pe perete ca oricare alt televizor. Alegeți un brand cunoscut dacă vreți fiabilitatea dar și tehnologii noi. Poate că există televizoare Smart ieftine, dar funcțiile sunt destul de reduse.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu