≡ Meniu

LG 42LF652V, model de 106 cm cu rezoluție Full HD

Din seria LF652V unul dintre cele mai bun televizoare e LG 42LF652V, iar acest lucru se datorează diagonalei mari, că are sistem de operare webOS, unghiuri de vizualizare ok, port wi-fi (pentru net) și tuner TV triplu (e un tuner digital cu componente din generația 2).
Se adresează celora interesați de un model care să arate bine din punct de vedere vizual și care să nu ocupe prea mult loc pe perete. În cazul în care ecranul de 106 cm vi se pare mic atunci există și o variantă de 126 numită LG 50LF652V.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă o să analizezi prețul atunci vei vedea că e unul dintre cele mai ieftine televizoare Smart de 42 țoli.

LG 42LF652V, model de 106 cm cu rezoluție Full HD

Ecranul modelului de față are o diagonală de 106 centimetri, lucru ce îl face excelent pentru o cameră mică, dar și mare. Claritatea imaginii e dată de de diagonala mare, de panelul de calitate superioară și de faptul că are rezoluție Full HD (1920×1080 pixeli).
Sunetul e unul care e și el de calitate, acest lucru fiind datorat în mare parte și faptului că are două boxe de 10W fiecare și că are DTS incorporat.
Pentru cei interesați de vizionarea posturilor HD e tunerul DVB C, iar dacă vrei să te uiți la posturi TV terestre atunci ai partea DVB T2. S-ar părea că România va implementa acest standard într-un viitor apropiat.

Pro achiziția acestui aparat ar fi că arată clasic (vreau să zic că are un picior precum aveam televizoarele LED de altă dată), costul de achiziție nu prea mare, greutatea redusă (acest lucru te va ajuta să-l montezi mai ușor pe un suport) și fiabilitatea.
Contra ar fi că nu are Android. Oricât de avansat ar fi sistemul tot nu poate concura cu OS-ul celor de la Google. Un alt minus ar fi lipsa telecomenzii magice, dar e Magic Remote Ready.

Dacă te interesează un televizor care să afișeze o imagine de bună calitate în multiple împrejurări atunci modelul acesta de la LG ar fi o recomandare.
Din clipul video de alături poți vedea cum se prezintă sistemul de operare. Se poate observa că e un sistem foarte simplu și cu un launcher interesant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu