≡ Meniu

LG 43LF510V, TV dotat cu triplu tuner

LG 43LF510V este un televizor al anului 2015 dotat cu ecran de 109 centimetri și rezoluție 1920×1080 pixeli. Din păcate nu vine cu soft smart, dar are multiple porturi care permit conectarea unui media player cu Android.
Ecranul e unul suficient de mare pentru cineva interesat să-și amenajeze un mic cinema acasă, iar dacă vreți să faceți așa încât aparatul să nu ocupe prea mult loc atunci puteți să-l puneți pe un suport Vesa 200×200 de aici.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci poate afișa filme Blu-ray fără pierderi de calitate.

LG 43LF510V, TV dotat cu triplu tuner

Ecranul modelului LG 43LF510V este unul de 43 inci (aproximativ 109 centimetri), iar datorită unghiurilor de vizibilitate ok și a a rezoluției mari vei putea vedea conținut HD ori Full HD la calitate excepțională.
Poate o să întrebați la ce vă e de folos un port HDMI, iar răspunsul ar fi că la el puteți conecta un laptop precum Asus X555. Te-ar interesa să conectezi un laptop deoarece acestea au ecrane mici de 15,6 inci, iar pe un televizor vezi o imagine superioară ca dimensiune și calitate. S-ar putea să fiți nevoiți să faceți unele setări în televizor pentru ca imaginea să fie mai clară atunci când afișați ceva de pe notebook PC.
Tunerul integrat în acest aparat e unul foarte avansat deoarece vine cu suport pentru a doua generație de televiziune prin satelit și terestră. Din această cauză o să poți vedea posturile TV la calitate superioară.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că poate fi extins cu diferite aparate (cum ar fi un media player).
Contra ar fi că-i lipsește softul smart și că nu are mai multe HDMI-uri.

Deci, dacă vă interesează un aparat care să vă ajute la vizionarea diferitelor tipuri de conținut video atunci acest model ar fi recomandarea mea. Evident că există și alte modele similare acestuia, dar acesta are un cost mult scăzut.
Eu zic că și brandul are un cuvânt important de spus, adică un televizor LG pare mult superior unui brand de care nu a mai auzit nimeni.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu