≡ Meniu

LG 43LF5400, televizor cu 3 jocuri pentru copii

LG 43LF5400 e unul dintre noile televizoare care oferă ceva în plus și cred că e util – jocuri 2D pentru copii. Dacă nu știți cum să-i țineți ocupați pe cei mici și nu vreți să le cumpărați o tabletă din diverse motive, jocurile de pe acesta pot fi de ajuns. Nu sunt jocuri pentru cei mari dar sunt jocuri care te pot ajuta să treci peste plictiseală. Cu siguranță, vom mai vedea astfel de jocuri și pe viitoarele televizoare pentru cei care sunt interesați. Bineînțeles, viitorul aparține televizoarelor Smart, adică acelor televizoare care au un sistem de operare care vă permite să instalați aplicații/jocuri, să navigați pe web ori chiar să socializați.

Funcționalitatea e mai mare la un televizor Smart dar aveți nevoie și de un buget mai mare (chiar dublu dacă vreți ceva special). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 43LF5400, televizor cu 3 jocuri pentru copii

Poate fi folosit ca un monitor dar această funcție e standard la mai toate televizoarele noi. E necesar doar un cablu HDMI pentru a conecta acest televizor la PC, iar dacă nu are această ieșire video, atunci ar fi cazul să vă schimbați placa video. Difuzoare sunt destul de bune și sunt însoțite de tehnologii care măresc claritatea sunetului.

Pe partea de imagine nu am ce să-i reproșez deoarece e vorba de un ecran mare – 109 cm, cu imagine 1080p. Din poza de sus se vede foarte bine cum arată iar dacă nu vă place stativul, televizorul poate fi pus pe perete (e necesar un kit de montare VESA 200).

Plusuri: design modern, sunet clar, imagine mare și detaliată, jocurile, redare USB.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 43LF5400 e un televizor care poate fi pus în orice cameră deoarece nu e foarte mare și poate da un plus de eleganță camerei în care doriți să-l puneți. Acest brand oferă și alte tipuri de televizoare în același buget, însă doar dacă vă doriți un ecran mai mic. Eu optez pentru un televizor mai mare deoarece prefer să vizionez filme pe un ecran generos, dar acest aspect depinde și de distanța de la care îl priviți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu